Academia Hagi a câștigat Talent Cup 2011!

19 Aug. 2011, 15:39 Juniori

În prima confruntare a ultimei zile a turneului amical „Talent Cup” U17 le-a adus față în față pe Academia Hagi și Real Madrid. Constănțenii au câștigat la limită, scor 1-0, și au cucerit trofeul compețiției.

După victoria răsunătoare cu Inter Milano (3-0) și remiza cu Kashima Antlers (0-0), jucătorii Academiei au început meciul cu spaniolii motivați că pot obține victoria și, de asemenea, trofeul competiției. Luiz și Vînă au luat la țintă poarta madrilenilor în primele două minute, numai că golul a căzut puțin mai târziu, atunci când Vînă (16) a executat o lovitură liberă, iar Ionuț Puțanu a deschis scorul cu capul.

Până la pauză, Peinador (25) a ratat desprinderea, iar pentru iberici Rodriguez (30) ar fi putu aduce egalarea cu un șut de la 20 de metri, dar Șerban a fost la post. Iancu (33) și Mitache (40+1) au lovit și ei bara transversală.
În partea secundă, Martinez (72) a ratat golul egalizator din centrul careului, în timp ce pentru Academie Păiuș (75) a fost blocat în momentul șutului după o acțiune personală.

În urma victoriei la limită, echipa patronată de Gheorghe Hagi a acumulat 7 puncte și și-a păstrat prima poziție în clasament, obținând astfel și trofeul competiției. De partea cealaltă, Realul a terminat cu cele 3 puncte pe poziția a treia.

Academia Hagi: Șerban – Bălașa, Țîru, Puțanu, Mitache – Nikolov, Vasile, Iancu (64 Păiuș) – Vînă (80 Mihai), Ciochină (54 Farin), Luiz Carlos (80 Boitoș)
Antrenor: Cristian Cămui
Real Madrid: Lopez – Exposito, Just, Cobacho, Cardona, Just, Rodriguez, R. Martinez, Aceituno, Lominchar, De la Fuente, Balaguer. Au mai jucat: Lopez, Munoz, Paleo, Bristol, Cabanes, Gonzalez, P. Martinez, Huertas, Herreros
Antrenor: Luis Miguel Ramis Monfort

Inter s-a descătușat cu japonezii

În cel de-al doilea meci al zilei, Inter Milano a obținut primele puncte din acest turneu, contra surprizei din primele două runde, Kashima Antlers. Italienii s-au descătușat și au învins cu 4-1 (3-0). Golurile învingătorilor au fost marcate de Gian Marco Gabbianelli (6), Davide Guglielmotti, Matteo Colombi (26), Gaetano Monachello (56), în timp ce golul de onoare al niponilor l-a reușit Yoshiki Nakagawa (55-pen.).

Academia Hagi, campioana ediției II

Campioana ediției 2011 a turneului internațional U17 – „Talent Cup” este Academia Hagi! Formația pregătită de Cristian Cămui a încheiat turneul de la Constanța cu două victorii (3-0 cu Inter Milano și 1-0 cu Real Madrid) și un rezultat de egalitate (0-0 cu Kashima Antlers) și a intrat în posesia trofeului celei de-a doua ediții. Trofeul a fost acordat învingătorilor de Gheorghe Hagi.

Șerban și Țîru, premiați

La festivitatea de premiere organizatorii au oferit mai multe premii speciale:

Cel mai bun portar: George Șerban (Academia Hagi), premiu oferit de Zoltan Iasko (director general Academia Hagi);
Cel mai bun fundaș: Bogdan Țîru (Academia Hagi), premiu oferit de Elena Frîncu (director DJS Constanța);
Cel mai bun mijlocaș: Jose Rodriguez Martinez (Real Madrid), premiu oferit de Romulus Chihaia;
Golgeterul turneului: Gaetano Monachello (Inter Milano) – 3 goluri, premiu oferit de Paul Peniu (președinte Academia Hagi);
Cel mai bun jucător al competiției: Yoshiki Nakagawa (Kashima Antlers), premiu oferit de Gheorghe Hagi.

Program:

Marți, 16 august
Academia Hagi – Inter Milano 3-0
Real Madrid – Kashima Antlers
1-2

Miercuri, 17 august
Academia Hagi – Kashima Antlers 0-0
Real Madrid – Inter Milano
4-2

Joi, 18 august
Academia Hagi – Real Madrid 1-0
Inter Milano – Kashima Antlers
4-1

Clasament final Talent Cup 2011:

1. Academia Hagi 3 2 1 0 4-0 7p
2. Kashima Antlers 3 1 1 1 3-5 4p
3. Real Madrid 3 1 0 2 5-5 3p
4. Inter Milano 3 1 0 2 6-8 3p

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: academiahagi.ro

19 Aug. 2011, 15:39 Juniori
Pe aceeași temă