„Jiul este în pericol de desființare”

Marius ANGHEL 14 Jan. 2014, 14:01 Special

Aceasta este declarația antrenorului principal Sorin Ghițan care spune că nu mai suportă incertitudinea de la echipă și că are de gând să renunțe.

Pe nimeni din afara clubului nu mai pare să intereseze situația echipei de fotbal Jiul Petroșani. Cei de la club își răcesc gura degeaba cu probleme existente, iar ajutorul nu vine de nicăieri. Datorii peste datorii la apă, neputința de a plăti vizele anuale ale jucătorilor sunt doar câteva dintre problemele care macină cea mai iubită echipă din județ. 

Antrenorul principal Sorin Ghițan trage și el un semnal de alarmă și spune că va părăsi corabia sătul să-și mai mintă proprii jucători cum că totul va fi bine. „Nu știu dacă voi mai rămâne sau nu la Jiul, dar un lucru știu sigur nu mai pot continua să-i mint pe jucătorii care mă sună zilnic și mă întreabă când vom începe pregătirile. Nu mai suport ca jucătorii să vină cu echipament și bani de acasă sau să-i pun să-și spele hainele. Dacă nu se va găsi nicio soluție probabil că desființarea echipei este iminentă”, spune fostul portar al Jiului cu 104 meciuri jucate în prima ligă și peste 300 de partide jucate în Liga a II-a.

„Toată viața eu mi-am petrecut-o la Jiul și sigur că nu îmi este ușor, dar așa nu se mai poate”, spune portarul care s-a retras din activitatea la vârsta de 37 de ani, dar a mai continuat până anul trecut să figureze în acte ca jucător  la Liga IV-a .

Sdrobiș și Geolgău au pus ochii pe golgheterul Jiului

Cornel Graur este la 15 ani unul dintre talentați jucători ai Jiului, acesta fiind și golgheterul grupării din Vale cu cinci goluri marcate, în turul de campionat. Sorin Ghițan spune că elevul său a fost deja ochit de Ioan Sdrobiș și fostul mare jucător al Craiovei Maxima, Gheorghiță Geolgău. „Veți mai auzi de acest jucător. Deja lumea se interesează de el. Este un băiat simplu din Lupeni, dar foarte talentat. Eu cred în el”, a mai spus Sorin Ghițan.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 14 Jan. 2014, 14:01 Special
Pe aceeași temă