Ioan Mera nu va mai juca în retur la Alania Vladikavkaz! Fundașul se antrenează cu ACS Poli

Marius ANGHEL 14 Jan. 2013, 15:08 Special
Ioan Mera nu va mai juca în retur la Alania Vladikavkaz!** Fundașul se antrenează cu ACS Poli

Fotbalistul de 26 de ani trebuia să plece ieri în Rusia, la reunirea Alaniei, însă a fost anunțat că va fi împrumutat. Mera va rămâne la Timișoara până când își va găsi echipă.

Ioan Mera a jucat în doar trei meciuri din turul de campionat pentru Alania Vladikavkaz. Fundașul român nu este tocmai unul dintre preferații antrenorului Valeri Gazzaev, motiv pentru care își dorește să meargă la o altă echipă din Rusia, pentru a avea meciuri în picioare.

Mera trebuia să se prezinte astăzi la reunirea Alaniei, însă a fost anunțat de către impresarul său că trebuie să mai stea câteva zile la Timișoara.

„Impresarul mi-a spus că Alania vrea să mă împrumute și că, până când îmi va găsi o echipă la care să joc în retur, să rămân la Timișoara. Până atunci, mă voi pregăti cu ACS Poli. Am vorbit cu domnul Velcea și mă vor primi la antrenamente. Nu se pune problema să joc la Timișoara, pentru că și cei de la Alania sunt interesați să joc undeva în Rusia”, a explicat Mera, care se va prezenta astăzi, la ora 17, la antrenamentul lui ACS Poli.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 14 Jan. 2013, 15:08 Special
Pe aceeași temă