Întâlnire amicală între Franco Midiri și Rică Răducanu

23 Aug. 2009, 15:45 Special

Franco Midiri, câștigătorul din acest an al Festivalului Melodiei de la San Remo, se află în România și pentru câteva ore și-a "măsurat" forțele în Giulești cu marele portar Rică Răducanu.

 

Cantautorul are o serie de angajamente în țara noastră, în această vară, fiind solicitat pentru concerte și participări la emisiuni televizate. În timpul liber, puțin într-un program încărcat, Franco iese cât poate de des să facă mișcare. Împătimit al fotbalului, fan înfocat al formației Juventus Torino, artistul nu a ratat ocazia de a-l întâlni pe marele fotbalist român, pentru o partidă amicală de fotbal-tenis, mai ales că postului lui preferat e cel de portar. Dorind să joace în culorile echipei favorite, italianul a ales un echipament al Sportului Studențesc, de care își mai aducea vag aminte din întâlnirile "studenților" cu formațiile peninsulare din Cupa UEFA.

 

Răducanu, care de-a lungul carierei a apărat buturile echipelor Rapid, Sportul Studențesc și Steaua, a acceptat provocarea și a stabilit ca locul confruntării să fie stadionul Giulești. După o încălzire prelungită, presărată de Rică cu glume spumoase, adversarii au trecut la lucruri serioase, o partidă în sistem "cel mai bun din trei seturi". Italianul a făcut echipă cu Carmen Pleșea, de la KAO Fashion, compania care l-a adus pe Midiri în România. Spiritul competitiv al giuleșteanului nu a dispărut, chiar dacă de la retragerea sa din activitate a trecut ceva timp, nelăsându-le partenerilor de întrecere aproape nicio șansă.

 

După aproape două ore de efort, pe o vreme caniculară, Midiri și Răducanu s-au despărțit prieteni, cu promisiunea că revanșa va fi acorda cu prima ocazie.

 

articol și foto de Florin ALBOIU

23 Aug. 2009, 15:45 Special
Pe aceeași temă