În pas de defilare

10 May. 2009, 13:46 Special
În pas de defilare

 Într-un meci care contează pentru etapa a 29-a a Ligii secunde, ieri la Oradea s-au întâlnit FC Bihor și Mechel Câmpia Turzii. Partida a fost la discreția gazdelor care au câștigat clar, cu scorul de 4-1. Pentru orădeni au marcat Lukacs (’13), R. Radu (’19), C. Bucur (’57) și Roberto Ayza (’80), iar pentru Mechel golul de onoare a fost înscris de Oroian (’67). 
 
Una dintre surprizele plăcute pentru suporterii bihoreni a fost revenirea în prima echipă a golgheterului Cătălin Bucur (în roșu), cel care fusese exilat la echipa a doua în urmă cu câteva săptămâni. Acesta a intrat pe teren în min 55, și după doar două minute a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor. 
 
Despre meci, antrenorul Zoltan Vig a declarat: “Mi-a fost frică pe undeva de meciul ăsta,  să nu fim prima echipă care nu îi bate pe Mechel în acest an. Am controlat jocul, am obținut o victorie fără probleme. Avem un joc bun, însă nu suntem o echipă matură, în faza de apărare i-am văzut crispați în unele momente. Sper ca echipa să joace mai bine în ultimele etape” a încheiat tehnicianul orădean. 
 
 
Articol scris de Gabriel MORARIU
 

10 May. 2009, 13:46 Special
Pe aceeași temă