Hațegan, înjurat la un meci din Liga a IV-a

29 Apr. 2009, 11:44 Special

Ovidiu Hațegan a plecat azi la Nyon, acolo unde va participa la o serie de teste și cursuri alături de încă nouă arbitrii din Europa. Talentatul arbitru, una din speranțele arbitrajului românesc, a fost acceptat în programul inițiat de UEFA „Talente și mentori”, urmând ca după ce patru zile petrecute la Nyon să fie monitorizat de un fost mare arbitru internațional.

 

„Este un lucru extraordinar ce mi se întâmplă, după toate evenimentele din România. Din cele trei locuri disponibile din acest an, doar eu și încă doi arbitri, din Turcia și Belgia, am fost acceptați. Trebuie să recunosc că este un avantaj pentru mine că voi fi în atența UEFA”, a declarat Ovidiu Hațegan.

 

Până în prezent, din România, doar Alexandru Tudor și Cristian Balaj au mai fost acceptați în proiectul „Talente și mentori”.

 

 

Altfel, Ovidiu Hațegan, a efectuat înainte de plecarea la Nyon un ultim antrenament cu public, conducând la centru o partidă din cadrul Ligii a IV-a din județul Arad dintre FC Sânleani și Avântul Târnova, iar la final a fost înjurat ca la ușa cortului de gruparea gazdă, care a acuzat în termeni duri arbitrajul lui Hațegan, dar în principal al unuia dintre asistenți care a anulat un gol în minutul 90.
 

 

articol scris de Daniel BERAR
 

29 Apr. 2009, 11:44 Special
Pe aceeași temă