Grigore Tomoioagă a fost ales vicepreședinte al AJF Vâlcea. În cadrul ultimei ședințe a Adunării Generale a fost validat și noul statut al asociației

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Feb. 2016, 18:17 Special
Grigore Tomoioagă a fost ales vicepreședinte al AJF Vâlcea.** În cadrul ultimei ședințe a Adunării Generale a fost validat și noul statut al asociației

Adunarea Generală a AJF Vâlcea s-a întrunit sâmbătă, la Sala Sporturilor Traian, prilej cu care și-a ales al doilea vicepreședinte. Fostul șef al arbitrajului vâlcean, Grigore Tomoioagă a câștigat detașat postul de vicepreședinte, cu un total de 41 de  voturi. Ceilalți trei candidați au obținut puține voturi: Dumitru Drăgănescu (8), Gheorghe Bucuroiu (5) și Alexandru Crânguși (0).

Funcția de vicepreședinte îi asigură lui Grigore Tomoioagă prezența în Comitetul Executiv al AJF, timp de trei ani.

Din structura de de conducere a AJF mai fac parte Constantin Pintilie – președinte, Nicolae Chiriță – vicepreședinte și Daniel Demetrescu – secretar general. Ultimul a demisionat din postul de vicepreședinte, optând pentru secretar general, fapt care a vacantat postul.

Totodată, Adunarea Generală a AJF Vâlcea a validat, sâmbătă, noul statul al asociației, care aduce câteva modificări, încercând să alinieze regulamentul după cel al FRF.

Printre cele mai importante modificări se numără faptul că președintele AJF nu are dreptul la mai mult de trei mandate, iar pentru validarea candidaturii, trebuie să dețină studii superioare de lungă durată. Schimbările din noul Statut al AJF Vâlcea pot fi lecturate pe siteul oficial al asociației.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Feb. 2016, 18:17 Special
Pe aceeași temă