Gloria Buzău aproape de faliment! Cum comentezi?

25 Jun. 2009, 10:00 Special
Gloria Buzău aproape de faliment!** Cum comentezi?

După ce aventura în Liga lui Mitică a luat sfârșit echipa din Crâng este pe “copcă”. Plină de datorii și rămasă fără jucătorii aduși în iarnă, gruparea finanțată de Costel Bucur nu știe dacă va lua startul în eșalonul secund. Totul depinde de rezultatul întrevederii pe care omul de afaceri o va avea luni cu primarul Constantin Boșcodeală. Cel puțin așa susține Bucur, care a ținut să precizeze că dacă nu se va ajunge la o înțelegere atunci va renunța să mai bage bani la echipă.

 

 

“Am auzit de la câteva persoane că mulți vor să scape de mine și visează să pună mâna pe echipă. Eu nu mă iau însă după vorbe, așa că luni la prânz vin la Buzău pentru a discuta cu primarul. Mi s-a promis un sprijin din partea autorităților locale de 500.000 de euro până în returul campionatului trecut, dar nu am văzut niciun ban. Aceeași sumă era prevăzută și pentru eșalonul secund. Dacă nu ajungem la un acord voi lua o decizie. Mai stau eu să bag milioane de euro așa aiurea? Doar nu sunt nebun. Ori punem cu toții umărul la treabă, dacă nu, atunci mă retrag”, ne-a declarat Bucur.

 

Clubul din Crâng a acumulat până în prezent datorii care se ridică la aproximativ 20 miliarde lei vechi, asta în vreme ce prin visterie bate vântul.

 

Ce implicații ar avea retragerea Gloriei Buzău din Liga a II-a?  Află pe Blogul de Liga2
 

 

Articol semnat de Adi Soare
 

25 Jun. 2009, 10:00 Special
Pe aceeași temă