Costel Bucur vine în ajutor! „Să caute 5 jucători cărora să le plătesc eu contractele”

05 Jan. 2012, 18:45 Campionat
Costel Bucur vine în ajutor!**

Gloria Buzău ar putea primi un ajutor chiar din partea fostului său finantator Costel Bucur! Pare o glumă. Asta având în vedere faptul că după retrogradarea în eșalonul secund, cel mai sus amintit s-a despărțit de gruparea din Crâng în termeni nu tocmai buni fiind acuzat că a lăsat-o îngropată în datorii. După aceea, echipa buzoiană s-a confruntat cu mari probleme la un moment dat fiind chiar în pericol de a nu se mai înscrie în campionat. Numai că luna trecută, aflat cu treburi la Buzău, Costel Bucur a mers și la stadionul din Crâng unde s-a întâlnit cu președintele Gloriei, Dan Tulpan, oferindu-se să ajute echipa cu niște jucători, dată fiind situația critică din clasament precum și cea financiară.

,,I-am propus lui Tulpan să caute cinci jucători mai tineri, dar buni, cărora să le plătesc eu contractele. Astfel vreau să ajut Gloria Buzău în primul rând să se salveze de la retrogradare și după aceea mai vedem. Cine știe poate dacă reușește să scape mă voi implica mai mult pentru ca această echipă să își propună un alt obiectiv. Acum aștept ca Tulpan să găsească jucători și imediat facem hârtiile”, a declarat Costel Bucur.

Acesta din urmă a preluat Gloria în 2007 după promovarea în prima ligă fiind însă de fapt băgat la înaintare de Gigi Becali, care la vremea respectivă și-a mai permis o ,,aroganță” cumpărând ,,Steluța” din Crâng. După două sezoane echipa buzoiană a retrogradat, iar SC Gloria SA, societate patronată de Bucur care acumulase datorii de aproape un milion de dolari a falimentat.

Cât despre propunerea lui Costel Bucur, președintele clubului buzoian, Dan Tulpan a ținut să precizeze că oricine vrea să ajute Gloria este binevenit.

Articol scris de Adi SOARE

05 Jan. 2012, 18:45 Campionat
Pe aceeași temă