Schimb de zâmbete între Tulpan și Bucur

Marius ANGHEL 02 Sep. 2013, 14:14 Diverse

Strângeri de mână, îmbrățișări și zâmbete. Aceasta a fost imaginea oferită de președintele Gloriei Buzău, Dan Tulpan, și Costel Bucur înaintea meciului cu Viitorul Constanța. Apariția după patru ani a fostului finanțator al echipei buzoiene în tribuna oficială a stadionului din Crâng a surprins pe toată lumea.

Este cunoscut faptul că după ce Bucur a renunțat la Gloria, Tulpan l-a considerat principalul vinovat pentru situația financiară dezastruoasă a clubului la acea vreme și astfel mulți au trăit cu impresia că cei doi au devenit dușmani. Numai că, sâmbătă, când s-au revăzut, păreau că sunt prieteni de-o viață și au trecut la discuții, subiectul fiind, evident, Gloria Buzău. Fostul finanțator chiar a ținut să-l felicite pe conducătorul grupării din Crâng pentru promovarea în liga secundă și nu exclude o eventuală revenire.

,,După ce am plecat de la Catedrala Arhiepiscopală din Buzău, aflând că Gloria joacă un meci acasă, am vrut să vin la stadion să văd și eu echipa și bineînțeles să vorbesc cu oamenii de la club. Mă bucur tare mult pentru promovare și revenirea lui Ion Viorel. Chiar dacă au trecut câțiva ani de când am renunțat la Gloria, asta nu înseamnă că nu am fost la curent cu ce se întâmplă. Am amintiri frumoase legate de această echipă și știu că în vremurile astea este foarte greu cu banii, dar poate că într-o bună zi voi ajuta din nou clubul să le readucem bucurie microbiștilor buzoieni. Deocamdată am de realizat două proiecte mai mari în București însă după accea sper să revin la Buzău dacă și lumea de aici vrea”, ne-a declarat în exclusivitate Costel Bucur.

Fostul finanțator al grupării buzoiene s-a întâlnit și cu antrenorul Viorel Ion, iar înainte de a merge pe stadionul Gloriei, alături de fiul său Alin și câțiva prieteni, printre care și consilierul local Silviu Roșioru, a urmărit ultimele zece minute ale unui meci din Superliga lui Coșconea, disputat pe terenul ,,Cornel Negoescu”.

Deoarece trebuia să ajungă la București, Bucur a asistat doar la prima repriză a amicalului susținut de Gloria Buzău împotriva Viitorului Constanța, scor 1-1.

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 02 Sep. 2013, 14:14 Diverse
Pe aceeași temă