Geta Onu: „Mă bazez pe orgoliul fotbaliștilor transferați în iarnă”

06 Mar. 2009, 16:38 Special
Geta Onu:** „Mă bazez pe orgoliul fotbaliștilor transferați în iarnă

Studenții de la CS Universitatea „Vasile Goldiș” au intrat de aseară în cantonament, în vederea partidei de sâmbătă cu Mureșul Deva. Elevii lui Costel Bogoșel au efectuat dimineața un antenament la care a participat întreg lotul.

Dacă la partida din prima etapă de la Petroșani, Negrita, Mițiți și Andone nu au putut evolua, cei trei sunt acum apți. „Nu mai avem probleme de lot. Costel Bogoșel poate alinia cea mai bună formulă de echipă. Trebuie doar să fie inspirat în alegerea primului 11. Eu sper să aleagă cei mai buni fotbaliști„, a declarat Geta Onu.

 Cu siguranță, formula de echipă va fi una ofensivă, deoarece CS Universitatea are mare nevoie de puncte. „Noi trebuie să atacăm și să înscriem. Putem câștiga la scor, dar la fel de bine putem fi prinși pe contraatac. Vom vedea ce va fi. Eu sper să câștigăm partida. Mă bazez pe orgoliul fotbaliștilor transferați în această iarnă. Am văzut jucătorii mult mai motivați la antrenamente și sunt optimistă că vom obține un rezultat pozitiv”, a mai spus președintele executiv de la CS Universitatea.

De cealaltă parte, directorul sportiv de la Mureșul Deva vrea ca echipa să practice un joc de calitate. „Vrem ca echipa să practice un joc de calitate. La Deva întotdeauna s-a pus miza pe spectacolul sportiv. Nu ne mulțumim să câștigăm oricum„, a spus Gheorghe Țurlea.

După victoria de pe teren propriu cu Liberty Salonta antrenorul Gheorghe Barbu spune că echipa este mai puternică decât în tur. „Am transferat jucători care vor da o putere mai mare grupului și care vor pune presiune pe titulari, aspect ce ne-a lipsit cu desăvârșire în prima parte a campionatului și care pot evolua pe posturi diferite. Suntem mai puternici decât în tur atât numeric cât și valoric„, spune Barbu.
Tehnicianul admite că evoluția echipei suferă la capitolul relații de joc însă crede că acest aspect va fi corectat în perioada imediat următoare. Vă reamintim că în tur, CS Universitatea a pierdut cu 3-1 partida de la Deva.

47 de primăveri pentru Geta
Președintele executiv de la CS Universitatea și-a serbat ieri ziua de naștere. Geta Onu a împlinit 47 de ani și nu-i este rușine să recunoască. „Am 47 de ani și mă mândresc cu această vârstă și cu ceea ce fac în prezent”, a recunoscut oficialul din Aradul Nou.
Pentru a-i face o bucurie Getei Onu, fotbaliștii arădeni sunt deciși să obțină cele trei puncte puse în jocul de sâmbătă și să le dedice președintelui. Iar după aceea poate începe cheful.

Articol scris de Daniel Berar
 

06 Mar. 2009, 16:38 Special
Pe aceeași temă