Generația de aur a făcut spectacol la Botoșani!

15 Dec. 2011, 22:04 Special

Cămătaru, Andone, Orac, Mateuț, Vlădoiu, Dragnea, Rotariu, Stelea, Prunea și Viorel Moldovan sunt doar câteva nume mari din fotbalul românesc care au jucat în această după amiază în Sala Polivalentă Elisabeta Lipă contra unei reprezentante a Moldovei formată din foști jucători de la Botosani, Suceava, Bacău și Iași. Meciul a fost unul caritabil iar banii adunați din vânzarea tricourilor vor fi domați Alexandrei Chisăliță, o fată în vârstă de 6 ani care are probleme medicale.

Sala Polivalentă Elisabeta Lipă a fost neîncăpătoare pentru un spectacol fotbalistic în care actorii principali au fost jucători de marcă. Cu Cămătaru în mare formă, cu Andone, antrenorul din teren și cu Vlădoiu la fel de bătăios ca în zilele de glorie, naționala României a preluat repede conducerea prin Cămătaru care a reușit să înscrie două goluri cu capul după care Viorel Moldovan a arătat celor 1700 de spectatori că nu a uitat să marcheze chiar dacă și-a agățat de ceva vreme ghetele în cui.

De partea cealaltă, selecționata Moldovei cu Rotărescu, Jercălău, Scânteie, Paraschiv, Cristi Popovici, Mihai Ciobanu, Grigore Bozii, Vasile Epure, Vali Bordeanu a dat o replică bună și până la urmă a reușit să egaleze și chiar să conducă la două goluri diferență. S-a încheiat 7-7 iar jucătorii s-au arătat mulțumiți că au putut evolua într-un meci caritabil în timp ce spectatorii au apreciat showul făcut de legendele fotbalului românesc.

sursa: btonline.ro

15 Dec. 2011, 22:04 Special
Pe aceeași temă