„Gașca Nebună” a câștigat Supercupa „Iubește Sportul”

23 Apr. 2009, 17:22 Special

Sportul Studențesc a câștigat Supercupa "Iubește Sportul", unde a învins-o pe TEC Buftea cu 9-5. TEC Buftea este caștigătoarea Ediției a II-a a Cupei "Iubește Sportul", competiție susținută de clubul din Regie.
 

 

Meciul s-a desfășurat pe teren sintetic (în formulă redusă, sistem 4+1) în două reprize a câte 20 de minute.  Sportul a fost condusă cu 2-0 încă din primele trei minute, însă a revenit și s-a impus în cele din urmă la o diferență confortabilă.

 

Printre jucătorii care au intrat pe teren în meciul cu TEC Buftea se numără Sebastian Ghinga, Marius Postolache, Ionuț Târnăcop, Andrei Lungu, Liviu Rusu, Andrei-Sorin Popescu și Costin Curelea. Spectatorii prezenți in tribune i-au întâlnit, astfel, pe unii dintre fotbaliștii preferați, cărora le-au putut solicita autografe în timpul unei discuții informale.
 

 

De asemenea, Costin Curelea a efectuat tragerea la sorți pentru Ediția a III-a a Cupei "Iubește Sportul".
 

 

Cupa "Iubește Sportul" este o competiție care a fost creată pentru a populariza campania de marketing cu același nume a clubului bucureștean. Această acțiune vine la puțin timp după preselecția organizată în complexul din Regie, intitulată "ISMB – Alege-ți jucăria".

 

 

23 Apr. 2009, 17:22 Special
Pe aceeași temă