Gache și Stoica au luat premiul Fair-Play!

07 Aug. 2009, 09:00 Special
Gache și Stoica** au luat premiul Fair-Play!

Pe ordinea de zi a ședinței Comitetului Executiv al FRF de ieri s-a aflat și referatul Comisiei pentru Fair-Play a FRF. Evaluând rapoartele întocmite de observatorii federali în sezonul competițional 2008-2009, comisia în cauză a stabilit cluburile, antrenorii și fotbaliștii care vor primi Trofeul Fair-Play pentru sezonul recent încheiat. În al doilea eșalon au fost desemnați câștigători ai trofeului antrenorii Deltei Tulcea, Constantin Gache, respectiv al celor de la Internațional, Ștefan Stoica.

 

Tot în al doilea eșalon au mai fost acordate trofee și echipelor. Astfel, Ceahlăul Piatra Neamț și Unirea Alba Iulia au fost cluburile recompensate de FRF.

 

Iată mai jos lista completă a premianților:

 

LIGA I: Unirea Urziceni

 

LIGA A II-A, SERIA 1: FC Ceahlăul Piatra Neamț

 

LIGA A II-A, SERIA A 2-A: FC Unirea Alba Iulia

 

LIGA A III-A: CSM Focșani (seria 1), FC Steaua 2 București (seria a 2-a), CS Victoria Bod (seria a 3-a), FC Argeș 2 (seria a 4-a), CS Fortuna Covaci (seria a 5-a) și FC Baia Mare (seria a 6-a)

 

ANTRENORI: Cristian Pustai (CS Gaz Metan Mediaș) – Liga I, Constantin Gache (FC Delta Tulcea) și Ștefan Stoica (FC Internațional Curtea de Argeș) – Liga a II-a

 

SPORTIVI: Costin Lazăr (FC Rapid București)

 

 

Articol scris de Mihai Andrieș

07 Aug. 2009, 09:00 Special
Pe aceeași temă