FRF a decis: mai așteptăm până pe 1 iunie!

Mihai Andries 26 May. 2012, 15:19 Special
FRF a decis:** mai așteptăm până pe 1 iunie!

Ședința de azi a Comitetului Executiv a lăsat lucrurile în coadă de pește în ceea ce privește situația locului rămas liber în Liga I după ce Timișoara și-a retras dosarul de licențiere. În conferința de presă care a urmat după terminarea ședinței, Mircea Sandu a anunțat că o decizie se va lua într-o altă ședință a Comitetului Executiv, care se va disputa pe 1 iunie!

Liga 1 în 17 echipe?

Mai mult, președintele federației a lăsat de înțeles că el nu este de acord cu un baraj pentru ocuparea acelui loc rămas liber și, din punctul lui de vedere, ar fi mai bine dacă nu s-ar mai ocupa și s-ar juca noul sezon al Ligii I cu 17 echipe!

În regulamentul nostru nu mai este prevăzut vreun articol care să stipuleze existența unui meci de baraj în astfel de cazuri. La 1 iunie va avea loc un nou Comitet Executiv în care se va analiza acest caz. Personal sunt împotriva revenirii la acel articol, pentru că dă loc la multe interpretări. Rămânem cu 17 echipe? Asta este. Sunt multe solicitări de la cluburi care doresc scăderea numărului de echipe, nu doar la Liga I, ci și la ligile II și III.„, a spus Mircea Sandu.

Interesant de remarcat că Mircea Sandu s-a „spălat pe mâini” în privința unei decizii în cazul locului rămas liber, anunțând că el nu va participa la ședința din 1 iunie, deoarece este plecat din țară!

Articol de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 26 May. 2012, 15:19 Special
Pe aceeași temă