EXCLUSIV/ Voința vrea locul lui Dinamo II!

03 Aug. 2009, 13:29 Special
EXCLUSIV/** Voința vrea locul lui Dinamo II!

 

 

Gruparea sibiană din liga a III-a negociază asiduu cu satelitul dinamoviștilor. Voința i-a transferat zilele trecute pe Ghindaru, Boroncoi și Dîmbean, iar antrenor este fostul stelist Marius Baciu.

Proaspăt promovată în liga a III-a, echipa Voința Sibiu a reușit să dea în ultimele două săptămâni, lovitură după lovitură. Mai întâi l-a instalat antrenor principal pe fostul stelist și jucător al Mediașului, Marius Baciu, care are ca secuzi pe Vasile Ghindaru și fostul jucător al Otopeniului și Forex-ului Brașov, Eugen Beza, iar apoi a venit la echipă pe funcția de director sportiv, fostul arbitru Eugen Pârvulescu.

 

Săptâmna trecută Voința a primit stadionul Municipal în custodie gratuită, iar de câteva zile la antrenamente s-au prezentat trei jucători cu experință, Ghindaru, Boroncoi și Dîmbean. Toate eforturile par să fie făcute pentru că Voința negociază asiduu cumpărarea unui loc în liga a II-a. Sibienii sunt în discuții avansate cu Dinamo București, pentru a prelua locul în liga secundă al echipei a II-a a acestei grupări. „Negociem cu Dinamo II. Săptămâna aceasta vom ști sigur dacă ajungem la un acord cu această grupare” a afirmat președintele clubului sibian, Ioan Hămbășan.

 

Articol scris de: Paul Popescu
 

03 Aug. 2009, 13:29 Special
Pe aceeași temă