Emilian Râpă: „Visul meu e să ajung la prima reprezentativă”

16 Dec. 2008, 17:58 Special
Emilian Râpă:

Juniorul echipei Oțelul Galați, Emilian Râpă a debutat în Liga I, în partida pe care echipa sa a disputat-o pe teren propriu cu FC Argeș. În vârstă de 18 ani, acesta este component al lotului naționalei Under 19, cu care va juca mâine un meci amical împotriva selecționatei similare a Italiei. Meciul se va disputa la Porto Rossa, lângă Messina..

“Doresc să joc cât mai multe meciuri în liga I și să ajung să joc în prima reprezentativă. Echipa la care am debutat în prima ligă, Oțelul Galați este o echipă care are un proiect pe o perioadă mai lungă, pentru a forma câți mai mulți jucători gălățeni, din propria pepinieră. Părinții mei au avut un rol foarte important în viața mea, ei mi-au dat încrederea de care am dat dovadă atât la echipa de club cât și la lotul național”, a declarat Emilian.

Mentorul care i-a deschis drumul sprea fotbalul de  performanță a fost profesorul de la juniorii oțelari, domnul Vivi Stamate.

„Băiatul acesta a acumulat enorm de când a făcut pasul la lotul național, bineînțeles sub atenta îndrumare a antrenorului Adrian Văsâi. Când a debutat în prima ligă în partida cu FC Argeș a fost folosit pe postul de fundaș  stânga de antrenorul Petre Grigoraș avându-l ca adversar pe mult mai celebrul Cristian Tănase. Totul în cariera lui va depinde de capacitatea lui de adaptare la condițiile impuse de antrenorii pe care îi va avea.”, a declarat Vivi Stamate, antrenor la juniorii Oțelului.

 

articol scris de Andi Sârbu

 

16 Dec. 2008, 17:58 Special
Pe aceeași temă