Dunărea Călărași are emoții cu jucătorul convocat la naționala Under 19. Stoica a ieșit accidentat din amicalul cu Israel

Marius ANGHEL 16 Feb. 2016, 14:42 Special

Naționala Under 19 a României, cu doi titulari care aparțin de echipe din Liga 2, a pierdut, luni seară, la Afula (Israel), primul meci din dubla amicală cu reprezentativa similară a Israelului. „Tricolorii” au fost învinși cu 1-0 printr-un gol marcat de Eden Hershkovich în primul minut de prelungiri, anunță site-ul Federației Române de Fotbal.

În fața a aproximativ 1.000 de spectatori, selecționerul Andrei Spier a mizat din primul minut al amicalului cu Israelul pe Denis Chivari (Olimpia) și pe Alexandru Stoica (Dunărea Călărași), însă și pe Theodor Botă, jucător care aparține de Steaua și care este aproape să semneze cu Gloria Buzău. În partea a doua a jocului, a fost trimis în teren și ultimul jucător convocat de la un club din Liga 2, Alexandru Dulca de la „U” Cluj.

Iată echipa folosită de Spier în primul amical din Israel: Suciu – Rogoza (Hreniuc ’90), Ciobotariu, Dudea, Chelaru (D. Panait ’46) – Dr. Cojocaru (Mih ’85), Chivari – Vîlceanu (P. Petre ’46), Cicâldău (cpt.)(Al. Dulca ’78), Al. Stoica (A. Manea ’60) – Botă (Cr. Ene ’46). Pe bancă au rămas Vlase și Mailat.

În acest amical, Alexandru Stoica, atacantul Dunării Călărași, a ieșit accidentat după ce a încasat o lovitură de cap în pometele stâng. În urma controlului medical la care a fost supus, s-a dovedit că accidentarea nu a fost una gravă, jucătorul suferind doar o contuzie puternică, scrie frf.ro.

Următorul amical dintre cele două echipe va avea loc pe 17 februarie, pe terenul complexului de la Shefayim (Israel), de la ora 15:00.



Reprezentativa Under 19 a României face parte din grupa a treia a Turului de Elită pentru Euro 2016, găzduită de Austria, în perioada 24-29 martie 2016. Pentru a se califica la turneul final, care se va disputa în perioada 11-24 iulie în Germania, naționala pregătită de Andrei Spier trebuie să ocupe locul 1 în grupa din care mai fac parte Cehia, Slovacia și Austria. Cele șapte câștigătoare ale grupelor din Turul de Elită vor fi prezente în ultima fază a competiției, alături de Germania, țara organizatoare a EURO U19.

Foto: FRF

Marius ANGHEL 16 Feb. 2016, 14:42 Special
Pe aceeași temă