Dragomir, cinic: „Greviștii să se apuce să mănânce că se îmbolnăvesc și noi… ‘Noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă'”

Marius ANGHEL 13 Aug. 2013, 13:19 Special
Dragomir, cinic:**

Dumitru Dragomir le transmite în mod direct fanilor rapidiști intrați în greva foamei în urmă cu șase zile că protestul lor nu are nicio șansă de reușită. „Să meargă acasă să mănânce, că se îmbolnăvesc”, spune, cinic, Dragomir, decis să rămână în funcție.

Eu am încercat să ajut Rapidul în mai multe rânduri, dar legal, regulamentar. Altfel, riscăm iar să ajungem pe la… cine știe unde (n.r. DNA).

Îi sfătuiesc pe cei care stau în greva foamei să înceapă să mănânce că nu e sănătos… se îmbolnăvesc și noi… „Noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă”. Dacă aș fi vinovat mi-aș da demisia, dar nu sunt vinovat. Ei să fie supărați pe cei care au dus echipa în această situație. Noi ce vină avem?!

Liga a vrut să ajute Rapidul, repet!

Nici nu mă gândesc să merg să vorbesc cu fanii Rapidului. Ce, sunt nebun? Nici ca idee nu mă gândesc. Dacă mă simt nevinovat, de ce să mă duc„, a declarat Dumitru Dragomir într-o conferință de presă.

Aproximativ 20 de suporteri ai FC Rapid au intrat, în 7 august, la ora 18.00, în greva foamei la Stadionul Giulești-Valentin Stănescu și spun că nu vor înceta acest protest decât atunci când vor demisiona conducerile FRF și LPF, vinovate în opinia lor de retrogradarea formației favorite. Suporterii și-au instalat corturi pe zona gazonată de lângă terenul de joc al arenei, în apropierea intrării la vestiare.

Marius ANGHEL 13 Aug. 2013, 13:19 Special
Pe aceeași temă