Delta nu moare, ci renaște la județ! Delta 2013 va juca în Liga a IV-a!

Mihai Andries 23 Aug. 2013, 13:06 Special
Delta nu moare, ci renaște la județ!** Delta 2013 va juca în Liga a IV-a!

Suporterii pot răsufla ușurați: clubul de fotbal Delta Tulcea nu moare dar se transformă substanțial! Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu a declarat azi că va înființa o nouă echipă tulceana ce va activa inițial în liga județeană.

„O vom lua de la zero, de jos, cu jucători tulceni, vom forma o adevărat echipă locală careva juca pentru localnici, cât de bine se va putea. Noi vom sprijini această echipă pentru că așa am promis, că voi sprijini fotbalul tulcean, nu aveam cum să aruncăm bani pentru a acoperi datoriile altora, așa încât suntem nevoiți să înființăm un club nou. Dacă nu ne-am putut înțelege cu cei de la deja defunctul club Delta, formăm o echipă nouă, un club nou, speram să promovăm, apoi să vină și alții alături de echipă. Deja am discutat cu președintele Asociației Județene de Fotbal Tulcea, domnul Petre Badea pentru a ne ajuta cu demersurile necesare” a declarat președintele Teodorescu.

Președintele AJF, Petre Badea a confirmat discuția purtată deja cu Teodorescu: „Facem tot posibilul ca nouă echipă a municipiului propusă de Consiliul Județean să ia startul în ediția de campionat județean ce începe pe 1 septembrie, să fie înscrisă”.

Ca dovadă că lucrurile se mișcă repede deja pe site-ul AJF Tulcea nouă echipă apare în țintarul ligii a IV-a sub denumirea de FC DELTA 2013. Din câte se pare de chestiunile organizatorice legate de echipa se va ocupa Florin Manolache, fost președinte al cluburilor Șantierul Naval Tulcea și Săgeata Năvodari.

 

Sursa: Ziarul de Tulcea

Mihai Andries 23 Aug. 2013, 13:06 Special
Pe aceeași temă