De la Inter și AC Milan, Daminuță a ajuns în Liga a VI-a din România!

Mihai Andries 26 Sep. 2012, 17:31 Special
De la Inter și AC Milan, Daminuță** a ajuns în Liga a VI-a din România!

Fotbalul românesc este plin de astfel de povești, care de care mai dramatice. Mulți dintre jucătorii care se anunțau la un moment dat ca mari fotbaliști au sfârșit în anonimat. Exemplele sunt nenumărate, dar parcă puține au „grandoarea” prăbușirii jucătorului care la doar 18 ani ajungea la Inter.

Cristian Daminuță, aflat încă sub contract cu marea echipă a Milanului, rivala nerrazzurilor, nu mai are loc nici la ACS Poli Timișoara, în liga a doua. Fundașul care la 18 ani era văzut de către italieni ca un viitor mare star, nu a prins echipa în primele trei etape și a fost trimis la echipa a doua a bănățenilor.

ACS Poli Timișoara II are meci în campionatul municipal cu cei de la Albina, iar Daminuță este așteptat să își facă apariția pe teren. ACS Poli II debutează azi, de la ora 17, pe sinteticul de la „Dan Păltinișanu”, cu Albina. După antrenamentul de dimineață antrenorii i-au anunțat pe Daminuță, Bocșan, Amarinei, Iovan și Anițoiu să se prezinte sub comanda antrenorului noii echipe secunde, Octavian Benga.


Mihai Andries 26 Sep. 2012, 17:31 Special
Pe aceeași temă