„Dacă Amorebieta juca la Iași, cred că îl fugăream prin Copou”

10 May. 2012, 16:33 Special

Antrenorul formației CSMS Iași, Ionuț Popa, a declarat, joi, că este dezamăgit de prestația formației Athletic Bilbao în finala Ligii Europa, precizând că îl fugărea „prin Copou” pe fundașul Fernando Amorebieta dacă l-ar fi avut în echipă, transmite corespondentul Mediafax.

„M-au dezamăgit bascii. Au avut o apărare naivă. Dacă numărul ăla 5 de la ei (n.r. – Fernando Amorebieta) juca la Iași, cred că îl fugăream prin Copou. Oricum, mi-au dat lacrimile de emoție la festivitatea de deschidere a partidei. Îi mulțumesc lui Mircea Sandu și tuturor celor care au făcut posibil ca această partidă să se joace în România. Am reușit și noi prin fotbal să ieșim cu ceva bun în lume”, a spus Popa.

Fundașul Fernando Amorebieta a greșit la două dintre cele trei goluri primite de Athletic Bilbao în finala Ligii Europa cu Atletico Madrid, disputată, miercuri seara, pe Arena Națională.

În altă ordine de idei, Ionuț Popa este de părere că România are „un fotbal și un arbitraj jenenant” având în vedere incidentele de la partida Universitatea Cluj – CFR Cluj, întreruptă în minutul 27 de centralul Alexandru Tudor. „A fost o sumă mare de bani la mijloc. Ce nu înțeleg eu este de ce arbitrii interpretează regulamentul cum vor ei. Alexandru Tudor a făcut trei mari greșeli în doar 26 de minute. A dat un penalti aiurea, l-a eliminat eronat pe Cadu și a oprit meciul. Nu mai vorbesc despre meci. Viitoarea campioană (n.r. – CFR Cluj) nu a fost în stare să lege două pase. Pe urmă, nu știu ce căuta Bornescu să sară la bătaie la Cadu. Avem un fotbal și un arbitraj jenenant”, a adăugat Popa.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

10 May. 2012, 16:33 Special
Pe aceeași temă