CSM Râmnicu Vâlcea și ȘF Răzvan Raț Slatina s-au impus la Cupa Sergiu Radu: „A fost o reușită deplină”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 22 Dec. 2014, 17:46 Special

Tradiționala competiție de minifotbal Cupa Sergiu Radu, ajunsă la cea de-a cincea ediție, s-a desfășurat luni, în Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, adunând la startul ei opt echipe de copii și juniori. Competiția a fost organizată de antrenorul vâlcean de la Hidro, Narcis Enăchescu, și de fostul internațional originar din Râmnicu Vâlcea, Sergiu Radu, cei doi fiind legați de o veche prietenie.

Turneul de la Râmnicu Vâlcea a fost structurat pe două grupe de vârstă. Astfel, la grupa copiilor născuți în 2000 s-a impus CSM Râmnicu Vâlcea (antrenor Marian Deaconescu), urmată, în ordine, de CN Gib Mihăescu Drăgășani (antrenor Emil Popescu), CS Hidro Rm. Vâlcea (antrenor Narcis Enăchescu) și Lykaios Rm.Vâlcea (antrenor Bogdan Matei).

La grupa copiilor născuți în 2003 s-a impus ȘF Răzvan Raț Slatina (antrenor Dan Baciu), pe locurile următoare clasându-se Hidro Râmnicu Vâlcea (antrenor Narcis Enăchescu), CN Gib Mihăescu Drăgășani (antrenor Tavi Moțoc) și Lykaios Rm. Vâlcea (antrenor Bogdan Matei).

Sergiu Radu: „Nu contează cine a câștigat, contează ca acești copii să se bucure de fotbal”

Lansat în fotbalul de performanță de la Vâlcea, Sergiu Radu are acum o agenție de impresariat și a reușit din nou să ofere o bucurie copiilor care visează să îi calce pe urme în carieră. „A fost o reușită deplină. S-a văzut că am izbutit, împreună cu sponsorii, partenerii și cu profesorul Narcis Enăchescu, să ne ținem de cuvânt și să organizăm o nouă ediție a Cupei Sergiu Radu. Acești copii au reușit să se bucure de câteva ore de fotbal, în condiții foarte bune, la Sala Sporturilor Traian. Nu contează cine a câștigat, contează ca acești copii să se bucure de fotbal” a declarat Sergiu Radu.

În încheierea turneului a avut loc un joc demonstrativ la care au intrat pe teren Sergiu Radu, Florin Costea, Mihai Costea, Alin Savu, Iulian Roșoagă, Andrei Neagoe, Cosmin Ursu, Adrian Păun, Adrian Lupu, Silviu Monea, Nicu Dumitrică, Lucian Iordache și Alin Pufu. 

Sponsorii turneului au fost Sanovita, Fitness Cool Râmnicu Vâlcea, Zile și Nopți, Automeister Râmnicu Vâlcea, Jako România, KNX Konnex Bar, iar partenerii competiției CS Hidro Râmnicu Vâlcea, DJTS Vâlcea, AJF Vâlcea, Arena Vâlceană și TV Etalon.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 22 Dec. 2014, 17:46 Special
Pe aceeași temă