Craiova vrea să-și facă echipă de Liga a II-a pe spatele Sportului

Mihai Andries 26 Mar. 2013, 16:49 Special
Craiova vrea să-și facă echipă** de Liga a II-a pe spatele Sportului

După ce luni au fost instalați oficial în funcțiile de manager general, respectiv antrenor principal, Ilie Balaci și Aurel Țicleanu au început deja să caute jucători cu care să încerce promovarea în Liga I încă din sezonul viitor. Oltenii vor să aibă la dispoziție un lot competitiv la începerea perioadei de pregătiri, astfel că s-au pus pe cercetat zona Olteniei, și nu numai, în căutare de talente.

Grosul pe care se va baza staff-ul noii echipe a Craiovei poate veni însă din București, de la Sportul Studențesc, acolo unde 15 jucători au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, după ce au reclamat restanțe salariale chiar și de doi ani. Digisport.ro scrie că oamenii vizați de Țicleanu și Balaci sunt Varga, Lungu, Lung, Beța, Cioranu, Patriche, Ghinga și Ferfelea, toți cu experiență în Liga I. Mai mult, deși neagă interesul pentru fotbaliștii Sportului, oltenii ar fi dispuși să le ofere și asistență juridică fotbaliștilor în litigiul pe care aceștia îl au cu Vasile Șiman.

Craiovenii sperau ca vestea revenirii Universității în fotbalul românesc să trezească și în foștii jucători dorința întoarcerii în Bănie. Nu a fost însă cazul, deoarece Adrian Mititelu s-ar fi destăinuit unor apropiați că singurii fotbaliști care l-au mai căutat după dezafilierea echipei au fost Dorel Stoica, Valentin Iliev și Ovidiu Stoianof. Primul este sub contract cu CS Turnu Severin, echipa din orașul său natal și, la 35 de ani, ia în calcul o retragere din activitate la gruparea de pe malul Dunării. Iliev este sub contract cu Volyn Luțk, în timp ce Stoianof evoluează la Farul Constanța.

Mihai Andries 26 Mar. 2013, 16:49 Special
Pe aceeași temă