Covaci a început pregătirile pentru Liga II

01 Jul. 2009, 20:28 Special
Covaci** a început pregătirile pentru Liga II

După succesul festivalului din satul Covaci, organizat pe stadionul Fortunei, echipa locală și-a reluat astăzi pregătirile. De această dată „Dacii Liberi” pregătesc campania pentru Liga a II-a.

 

La reunire nu a fost prezentă nici o achiziție față de lotul din sezonul trecut, însă bănățenii au în vedere mai mulți jucători din zonă. În primul rând conducerea Fortunei încearcă să ajungă la o înțelegere pentru Costel Ionilă, acesta a fost împrumutat de la Dunărea Galați campionatul trecut, club de care încă aparține. Golgheterul din sezonul trecut, Vali Miculescu se află și el la final de contract. Cei mai mulți jucători vizați de nou promovată provin de la CFR Timișoara. Printre acești se numără veteranul Gheorghe Goșa, atacantul Dejan Pecarov, dar și Adrian Neagoie, jucător al cărui transfer la Curtea de Argeș a căzut.

 

Absenți de la reunire au fost juniorii Coca, Dănăilă și Ticană, învoiți pentru a-și susține examenele de la „Bac”. Echipa pregătită de Remus Steop va pleca în cantonament la Buziaș în 9 iulie, pentru o pregătire centralizată de zece zile.

 

„Am avut o discuție cu Neagoie, dacă se va realiza transferul va fi foarte bine pentru noi, e un jucător bun și pe care îl cunosc. Patronul își dorește să avem o evoluție bună în Liga a II-a. Se caută mai multe soluții pentru a face față la acest nivel”, Remus Steop, antrenor Fortuna Covaci
 

 

Se construiește tribuna a II-a

 

Pentru a corespunde normelor diviziei secunde, Stadionul „Fortuna” va avea cel puțin 500 de locuri pe scaune. Lucrările pentru amenajarea tribunei a doua au început, iar suprafața de joc a fost mărită, arena va beneficia de asemenea și de o platformă pentru transmisii TV. Clubul urmărește în această perioadă să atragă și noi sponsori lângă echipă, prin anunțuri în mass-media.
 

 

Lotul prezent la reunire: Răzvan Mitric, Mădălin Smaranda (portari); Petru Purda, Săndel Bumba, Mihai Hecsko, Costel Ionilă, Cristian Situwe, Călin Uzun, Bogdan Miheț, Michel Rosenblum, Adrian Brazovan, Florin Dobre, Cosmin Mânecan, Cătălin Crișan, Răzvan Trandu, Ciprian Gherman, Dan Roman, Elvis Dârvaru, Raul Ițu, Valentin Miculescu, Bogdan Steop (jucători de câmp).
 

 

Articol scris de Cornel Biholari
 

01 Jul. 2009, 20:28 Special
Pe aceeași temă