Constantin Stroe: „Am două persoane ce ar vrea sa investească la FC Argeș”

Mihai Andries 02 Jul. 2013, 12:57 Special
Constantin Stroe:**

Constantin Stroe este considerat de suporterii alb-violeți salvatorul echipei FC Argeș. Fostul președinte al Consiliului de Administrație al formației din Trivale a vorbit astăzi despre o posibilă revenire în fotbalul argeșean.

Se confirmă proverbul din bătrâni, mai bine mai târziu decât niciodată. Mă bucur să aud că oamenii și-au exprimat dorința să revin și să punem umărul la revitalizarea echipei FC Argeș. Vreau să știți că se fac niște eforturi însă nu se apasă tasta care trebuie. Primul mesaj care trebuie înțeles este că pentru a aduce lumea din nou la stadionul Nicolae Dobrin este apartenența. Atâtat timp cât apartenența echipei depinde de un nume, spectatorii nu vor veni la stadion. Deci primul mesaj este că primăria trebuie să accepte să preia echipa chiar în aceste condiții grele pentru a transmite un mesaj spectatorilor că echipa este a orașului, este a județului. Acesta este cel mai important mesaj , a declarat Constantin Stroe.

Constantin Stroe a clarificat și situația echipei din 2001, atunci când în Trivale a venit Cornel Penescu. Stroe spune că echipa nu era în faliment și cont era și o sumă importantă de bani. În plus, Constantin Stroe susține că a vorbit deja cu două persoane ce ar dori să preia pe FC Argeș însă cu o singură condiție, datoriile de la club să fie achitate de cel care le-a făcut, de Cornel Penescu.

În 2001 când am lăsat echipa am lăsat-o cu un cont în care se aflau 760 000 de dolari. Vreau să vă spun că aseară, probabil după efortul făcut de acești suporteri, am fost căutat să fiu întrebat dacă vreau să revin. Atâta timp cât administartorul financiar nu pune pe masă un audit cu datorii zero, nu va veni nimeni pentru că în spatele unor datorii se ascund multe altele. Dacă acest lucru se va întâmpla eu mă pot implica să aduc finanțator fără fițe, fără pretenții care să ajute acest club să își continuie istoria. Este un capitol la care eu țin foarte mult pentru că eu am pus mult suflet.În acest moment am doi oameni care s-ar implica dacă au în față un document semnat de Direcția Finanțelor Publice și de administratorul judiciar numit pentru tratarea insolvenței din care să rezulte datorii zero. Cine și-a făcut datoriile să și le preia, nu este normal ca cineva să-i plătească datoriile. Dacă avem un asemenea document pot să mă implic să aduc finanțator fără probleme dar și să ajut noua conducere. Nu vreau să revin la 1992 dar vreau să vă spun că eu sunt cel care a fost la dânsul în birou, pentru că văd că își asumă niște merite. Eu am încrede în Tudor Pendiuc pentru că știu că dacă a promis în fața mulțimii că nu lasă FC Argeș se va ține de cuvânt iar eu atunci o să vin să îl ajut, a declarat Constantin Stroe.

 

Sursa: SportArgeș

Mihai Andries 02 Jul. 2013, 12:57 Special
Pe aceeași temă