Cititorii Liga2.ro au decis: acesta este 11-le turului

Mihai Andries 06 Mar. 2014, 09:59 Special

Pauza competițională ne-a dat prilejul de a supune atenției cititorilor Liga2.ro mai multe sondaje pentru desemnarea echipei ideale a primei părți a sezonului. În actuala ediție de campionat am ales să vă oferim la fiecare sondaj câte șapte variante din care să alegeți pentru fiecare post. Știm că au fost unele situații în care dintre candidați au lipsit unii jucători de valoare, însă în general absențele au fost motivate de numărul prea mic de partide în care a fost folosit jucătorul în cauză sau de nefolosirea lui în mod constant pe postul respectiv.

Rezultatele finale au fost uneori surprinzătoare, favoriți cerți fiind detronați de outsideri neașteptați, dar alegerea a fost a cititorilor. Dar să lăsăm cifrele să vorbească și să aruncăm o privire asupra echipei:

 

Pentru postul de portar, lupta s-a dus între Caparco de la ASA Tg. Mureș și Drăghia de la Rapid, italianul obținând un plus de 15% față de rapidist. Pentru banda dreaptă, experimentatul Ionuț Voicu a obținut aproape dublul voturilor primite de noul fundaș dreapta al Iașiului, Gabi Bosoi și de patru ori mai multe decât Stelian Stan de la Unirea Slobozia. În schimb, surpriza cea mare a venit pe flancul celălalt, acolo unde cel mai bun fundaș stânga al sezonului, Bogdan Vătăjelu a pierdut la mare luptă cu Iuhas de la Olimpia.

Axul central al defensivei a adus și el niște surprize, pentru că învingători au fost Cosmin Sandu de la Berceni care a avut cu 4% mai multe voturi decât Gabriel Lazăr de la Slobozia și Alin Gligor, care a avut cu 13% mai mult decât Mădălin Ciucă!

Unul dintre cele mai aprige dueluri a avut loc pentru postul de închizător, acolo unde Alin Ignea a avut 0,4% în plus față în fața lui Macare. În schimb, Bumba s-a impus fără emoții pentru postul de mijlocaș stânga, la fel ca și Ivanovici pe banda cealaltă. O mare surpriză a venit pentru postul de mijlocaș ofensiv, acolo unde Liviu Mihai l-a învins pe Alexandru Ioniță II, destul de clar. Mai mult, rapidistul a ieșit al treilea, fiind depășit și de Feher de la Gloria Bistrița.

În avanposturi, Emil Nanu s-a impus în fața lui Clement Pălimaru, în timp ce Pancu a defilat în fața lui Bujor și Herghelegiu. Echipa a fost completată cu Viorel Moldovan, ieșit învingător în sondajul antrenorilor.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 06 Mar. 2014, 09:59 Special
Pe aceeași temă