Cebotaru, „integralist” la Tbilisi

08 Jun. 2009, 14:46 Special
Cebotaru,** „integralist

Internaționalul moldovean Eugeniu Cebotaru cel mai valoros străin din liga a 2-a a fost utilizat de antrenorul său Igor Dobrovolski pe toată durata meciului amical Georgia-Moldova 1-2 disputat sâmbătă seară la Tbilisi.

Mijlocașul Ceahlăului a fost unul din cei mai buni jucători de pe teren, fiind la originea majorităților atacurilor formației sale, în rândul cărora s-a remarcat și un alt fost echipier al Ceahlaului Igor Bugaiov (nr.10 în foto).

Georgia, o echipă mai cu „cotă” decât naționala Moldovei este antrenată de reputatul tehnician spaniol Hector Raul Cuper care a pregătit în trecut echipe mari din Europa, precum Valencia și Internationale Milano. Naționala Moldovei a condus cu 2-0, georgienii reducând diferența în repriza a doua pe fondul deselor schimbări de jucători intervenite în ambele tabere.

 

Cebotaru va rămâne la echipa națională a Moldovei, ultima evoluție a sa pentru Ceahlăul având loc în victoria nemțenilor în deplasarea de la Buftea (4-1). După ce la finalul săptămânii viitoare  (14 iunie) Eugeniu își va oficia căsătoria cu aleasa inimii sale, Marina, pentru internaționalul moldovean va urma o „lună de miere” scurtată la jumătate, reunirea lotului Ceahlăului pentru noul sezon de Liga 1 fiind preconizată pentru data de 29 iunie.

 

articol scris de Dan Eșanu (RL2)

08 Jun. 2009, 14:46 Special
Pe aceeași temă