Bătălie pentru locurile din Comitetul Executiv!

Mihai Andries 05 Aug. 2013, 10:44 Special
Bătălie pentru locurile** din Comitetul Executiv!

Trei locuri s-au eliberat în Comitetul Executiv al FRF, după Botoșaniul și Berceniul au promovat în eșaloanele imediat superioare, iar Cristi Bobar și-a dat demisia pentru a ajunge în conducerea clubului Dinamo. Așa că în Adunarea Generală de azi se vor face alegeri pentru un nou reprezentant al cluburilor din Liga a II-a și pentru doi de Liga a III-a.

În eșalonul secund lupta se va da în trei: Brașoveanu (Dunărea), Prunea (CSMS Iași) și Stana (Berceni), ultimul fiind considerat principalul favorit. De remarcat că Stana a reprezentat până acum cluburile de Liga a III-a. Celălalt loc al Ligii a II-a va rămâne la Gheorghe Constantin, cel care în sezonul trecut a fost oficial al arădenilor de la UTA, iar de câteva zile s-a mutat la noul CSM Rm. Vâlcea, în fapt fosta Damila.

La Liga a III-a bătălia se dă între șase președinți de club: Virgil Munteanu (Fortuna), Rusen (foto – Juventus), Burcă (Metaloglobus), Krenek (Oșorhei), Ștefan (Dunărea Călărași) și Zotic (FCM Târgoviște). Primii doi sunt principalii favoriți în a ocupa locurile vacante

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 05 Aug. 2013, 10:44 Special
Pe aceeași temă