Balaci: „Mi-am dorit de o viață să îmbrac tricoul Rapidului și o voi face miercuri”

Marius ANGHEL 23 Jun. 2014, 21:05 Special
Balaci:**

Fostul fotbalist Ilie Balaci a declarat, luni, agenției Mediafax, că va evolua în tricoul Rapidului pentru prima oară, miercuri, când fanii rapidiști sărbătoresc împlinirea a 91 ani de la înființarea grupării giuleștene prin reeditarea finalei Cupei României din 1995 cu Petrolul Ploiești.

„Am mai spus-o, cel mai mare regret al carierei mele de fotbalist a fost că n-am îmbrăcat niciodată tricoul Rapidului. Mi-am dorit toată viața asta și iată că se va întâmpla. Miercuri, la reeditarea finalei din 95 cu Petrolul, voi îmbrăca pentru prima oară tricoul alb-vișiniu. Este o onoare pentru mine să-i am în spate pe acei suporteri minunați ai Rapidului. Voi juca în aceeași echipă cu Goanță, Nae Manea, nume mari ale Giuleștiului. Să nu se aștepte la cine știe ce de la noi pentru că vârsta își spune cuvântul. Dar chiar și așa vom da totul pentru ca Rapid să revină acolo unde îi este locul, în Liga I. De aceea fac un apel la suporterii rapidiști să vină în număr cât mai mare la meciul de miercuri. Ar fi fantastic să aud cântând în spatele meu șase-șapte mii de suporteri plătitori de bilet”, a spus Balaci.

El a menționat că va oferi tricoul și ghetele de joc liderilor suporterilor rapidiști pentru a fi scoase la licitație: „Am discutat cu liderii suporterilor rapidiști, cărora le voi înmâna tricoul pe care îl voi îmbrăca la acel meci și ghetele, pentru a fi scoase la licitație. Banii strânși vor fi donați clubului pentru litigiul de la TAS”.

Fanii rapidiști sărbătoresc, miercuri, împlinirea a 91 ani de la înființarea grupării giuleștene prin reeditarea finalei Cupei României din 1995 dintre Rapid și Petrolul Ploiești.

Meciul demonstrativ, în care se vor înfrunta jucătorii celor două formații care disputau finala câștigată de Petrolul Ploiești, este programat, miercuri, de la ora 20.00, pe Stadionul Giulești-Valentin Stănescu.

Evenimentul va cuprinde și o serie de concerte ale artiștilor simpatizanți ai FC Rapid și se va încheia cu un spectacol de artificii.

Biletele se vor pune în vânzare la Fanshop-ul clubului de la Stadionul Giulești, iar încasările vor fi folosite de conducerea FC Rapid în litigiul deschis la Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, ca urmare a respingerii dosarului de licențiere de către FRF.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 23 Jun. 2014, 21:05 Special
Pe aceeași temă