Aratul terenurilor de fotbal continuă! „Sunt inginer agro­nom și mă pricep la terenurile de fotbal, peste câteva luni va fi biliard”

13 Apr. 2012, 13:10 Special

În mai puțin de o săp­tăm­ână, comuna Căteasca, din județul Argeș, a devenit cu­noscută în toată țara, dar nu prin ceva bun sau prin vreo investiție de ma­re anvergură, ci prin rău­tatea celor care o conduc. Bazele sportive au devenit teatre de război între re­pre­zentanții partidelor politice, care încearcă să-și atragă cât mai multe voturi prin orice mijloace. De aproape o săptămână, Necuratul și-a băgat coa­da la Primăria Căteas­ca, iar reprezentanții par­ti­de­lor politice se ceartă ca chiorii între ei și distrug tot ce le pică în mână.

„Este omul lui Mircea Andrei și îi înjură pe toți”

La doar câteva zile după ce te­renul de fotbal de la Catanele, pe care juca echipa de liga a V-a Viitorul Cireșu, a fost arat în for­mă de triunighi, un alt teren de fot­bal, dar de data aceasta din satul Gruiu, a fost arat în to­ta­litate. Nicolae Rădulescu, con­si­li­er local din partea PSD, susține că viceprimarul pedelist Liviu Năs­tase a arat terenul pe care jucau locuitorii comunei, fără a avea a­pro­barea Consiliului Local: „Pe 7 aprilie, chiar în ziua Floriilor, vi­ce­primarul Liviu Năstase a intrat pe terenul de fotbal cu două trac­toare și a început să-l are. Te­renul este al comunei, e in­ta­bulat, iar împrejmuirea cu gard ne-a costat 110 milioane de lei vechi. Pe el mai jucau, la sfârșit de săptămână, oamenii câte o mi­u­ță, dar acum nu mai au unde. Ce­tățenii sunt indignați de acest lucru și nu vor să mai plătească taxe din cauza acestui domn Li­viu Năstase, care va candida la primărie din partea PDL. Acest om a avut mai multe conflicte cu oamenii din comună, cu pri­ma­rul. Consiliul Local nu i-a dat nicio aprobare să are acest teren. Pe mine m-a înjurat de mai mul­te ori, înjură pe toată lumea și se laudă că nu are nimeni ce să-i fa­că, pentru că este omul lui Mir­cea Andrei (n.r. – președintele PDL Argeș). Nu i-am făcut re­cla­ma­ției la poliție, pentru că știu că nu rezolv nimic”.

„În câteva luni, va fi biliard”

Viceprimarul Liviu Năstase re­cunoaște că el a arat terenul de fotbal, dar nu pentru a-l distruge, ci pentru a-l moderniza: „Domne, eu de meserie sunt inginer a­gro­nom și mă pricep la terenurile de fotbal. Acel teren de care vor­beș­te consilierul Rădulescu era un izlaz comunal. Eu l-am arat în urmă cu o săptămână. Urmează să-l discuiesc, apoi să-l însă­mân­țez și să-l tasez. Peste câteva luni, terenul va fi biliard. Eu vreau să fac ceva profesionist acolo și așa se amenajează un teren. Con­siliul Local a dat bani doar pentru împrejmuirea tere­nu­lui cu gard. Nimeni din Con­si­liul Local nu tre­buie să îmi spună mie cum trebuie să amenajez un teren, pentru că eu sunt inginer a­gro­nom de meserie. Această trea­bă este o diversiune a celor de la PSD”.

Articol scris de Marius Duinea (Curierul Zilei)

13 Apr. 2012, 13:10 Special
Pe aceeași temă