FCSB nu mai vrea să-și joace meciurile la Pitești, după reacția fanilor Argeșului: „Doar nu suntem nebuni să intrăm în furci”. De ce a picat varianta Ploiești

Marius ANGHEL 14 Nov. 2018, 17:14 Diverse
FCSB nu mai vrea să-și joace meciurile la Pitești, după reacția fanilor Argeșului:

Reacția furioasă a fanilor lui FC Argeș, care nu doresc nici în ruptul capului să vadă FCSB-ul la Pitești, l-a „speriat” pe Gigi Becali, care se gândește, deja, la alte orașe în care se mute FCSB-ul pe perioada în care Arena Națională este închisă. MM Stoica vrea varianta Buzău, dar latifundiarul din Pipera se gândește fie la Voluntari, fie la Giurgiu, primind deja o invitație de la Petre Buduru, oficial al Astrei.

„Dacă ies cu furcile, doar nu suntem nebuni să intrăm în furci. Țara asta e nebunia nebuniilor! Dacă suporterii sunt proprietari, gata, nu mai mergem acolo! Dacă 20 de suporteri vor așa… facem ca ei, ce să facem?”, a declarat Becali, la Digi Sport, înainte să dezvăluie cum s-au desfășurat discuțiile din sânul conducerii FCSB: „MM mi-a spus să mergem la Buzău, că va fi stadionul plin. Eu am spus Ploiești, dar mi-au zis că acolo sunt fanatici, nu ne înghit. I-am zis lui MM că nu-mi place la Buzău, noi am avut rezultate și noroc la Pitești. Noi mergem unde suntem primiți cu dragoste, dacă nu găsim dragoste la Pitești nu mergem”.

Apoi, omul de afaceri a dezvăluit că stadionul din Giurgiu are cele mai mari șanse să devină casa FCSB-ului: „Putem merge ori la Voluntari, ori la Giurgiu. Domnul Buduru m-a întrebat azi de ce nu venim la Giurgiu să jucăm. La Voluntari nu-mi place, parcă e o tarabă de stadion”, a mai declarat Becali.

Luni, Gabriela Firea a anunțat că Arena Națională va rămâne închisă până la aducerea unui nou gazon, operațiune care poate dura până la două sau trei luni.

Marius ANGHEL 14 Nov. 2018, 17:14 Diverse
Pe aceeași temă