Apel de la Suceava! Un fost mare jucător al Oțelului are nevoie de ajutor: „Sunteți primii la care apelez și…”

Apel de la Suceava! Un fost mare jucător al Oțelului are nevoie de ajutor:**

Sorin Ciobanu, unul dintre fotbaliștii echipei Rapid CFR Suceava, a lansat un apel către comunitatea suporterilor formației Oțelul pentru a-l ajuta pe Constantin Bosânceanu, unul dintre cei mai valoroși fundași dreapta din istoria echipei gălățene.

„Aș dori, dacă se poate, ca împreună să îl ajutăm pe fostul mare fotbalist al Oțelului Galați, Constantin Bosânceanu, care în prezent este magazionerul echipei la care activez! Domnul Bosânceanu urmează să intre luni, 23 noiembrie, într-o operație la șold din cauza unei vechi fracturi de pe vremea când activa ca fotbalist și bănuți nu prea sunt! I se va pune proteză care și aia costă… Sunteți primii la care apelez și sper ca împreună să putem face ceva pentru fosta legendă! Aici nimeni nu îl ajută cu nimic… Voi încerca să obțin din toate părțile cât de puțin! Vă las numărul meu pentru a mă contacta cât se poate de repede: 0732 143 495! Mulțumesc din suflet!”, a fost mesajul transmis comunității „oțelare” de Sorin Ciobanu, prin intermediul unei rețele de socializare.

Constantin Bosânceanu a jucat 64 de meciuri pentru Oțelul Galați în anii ”90. Cu el în echipă, Oțelul a terminat campionatul de două ori pe locul patru și a evoluat în Cupa UEFA.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă