Andone vs. Invitații, meci old boys la Hunedoara

Medrea Nicoleta 29 Nov. 2008, 20:58 Special

VEZI MAI MULTE IMAGINI. CLICK PE FOTO DE MAI SUS

Ioan Andone și foștii lui colegi din perioada de glorie a fotbalului hunedorean au făcut încă o dată hatâtrul celor mai tineri și pătimași suporteri ai Corvinului Hunedoara și au coborât din nou în iarbă ieri pe stadionul care poartă numele căpitanului lor Michael Klein, locul unde în anii ’80 scriau istorie sub bagheta lui Mircea Lucescu.

În fața unor foști mari jucători precum au fost Romulus Gabor, Ioan Petcu, Dorin Nicșa, Florin Dubinciuc sau Florea Văetuș numele adversarilor nu a mai contat iar pe teren spectacolul a fost total. Cu tâmplele grizonate și mai corpolent dar la fel de tehnic ca pe vremuri "Cangurul", Romulus Gabor le-a amintit celor prezenți de juniorul care în urmă cu aproape trei decenii a fost desemnat cel mai bun din lume.

Fundașul de fier al naționalei Ioan Andone a fost de netrecut în defensivă dar nu a scăpat nicio ocazie de-a urca și în atac iar golgeterul "corbilor albaștrii" Ioan Petcu și-a păstrat simțul porții și a marcat din nou pentru Corvinul, cu capul, chiar în poarta în care a înscris și în Cupa UEFA cu Sarajevo.

Spectacol a fost și în Peluza Nord unde fanii înarmați cu fumigene și prin intermediul banerelor au încercat să smulgă idolilor lor dar și autorităților locale promisiunea că vor face totul pentru reactivarea echipei lor de suflet, Corvinul Hunedoara: "Faceți-l pe Klein să zâmbească, Corvinul trebuie să renască".

"Ca unul dintre cei care am contribuit direct la crearea marii echipe a Corvinului regret situația în care a ajuns fotbalul în Hunedoara. Am mare încredere în autoritățile locale că vor readuce Corvinul acolo unde îi este locul"
Ioan Andone

"Amintirile mă năpădesc iar fiorii emoțiilor nu îmi dau pace de fiecare dată când pășesc pe acest teren. Îmi vin în minte secvențe din meciul din Cupa UEFA cu Sarajevo, dar și din cel pe care l-am jucat cu echipa națională contra Ciprului"
Ioan Andone

 

Medrea Nicoleta 29 Nov. 2008, 20:58 Special
Pe aceeași temă