Ziua revanșei în seria I

Mihai Andries 29 Mar. 2013, 12:46 Microscop
Ziua revanșei în seria I

SC Bacău are azi șansa să răzbune eșecul din tur suferit pe teren propriu în fața Moineștiului. Acel 2-4 din tur a fost greu digerat de băcăuani, mai ales că toate golurile moineștenilor au fost marcate de Tismănaru, un jucător refuzat înainte de startul sezonului de gruparea din orașul lui Bacovia. Cu un meci în plus față de ocupanta locului 2, dar și șapte puncte avans, echipa antrenată de Marius Baciu are nevoie de victorie pentru a-și asigura un final de campionat cât mai comfortabil în fruntea seriei I, prilej ideal pentru a face pregătiri de Liga a II-a.

Seria I mai programează alte două meciuri importante pentru clasament, derbyurile de la Dorohoi și Miroslava. Primul meci, care se dispută azi, pune față în față echipele de pe locurile 3 și 4, FCM din localitate și satelitul Oțelului. Gazdele au nevoie de victorie pentru a sta în plasa liderului, având un meci și nouă puncte în minus față de băcăuani.

În schimb, mâine se joacă un derby al retrogradării, Știința întâlnind satelitul Ceahlăului, care vine cu moralul ridicat de succesul din etapă trecută contra Aerostarului. Gazdele au 13 puncte față de cele 10 ale nemțenilor și stau la adăpostul meciului pe care îl mai au de disputat în plus față de echipa lui Mihai Ionescu. O victorie a ieșenilor i-ar depărta de Ceahlăul II în clasament și i-ar putea urca peste Aerostar, care are 14 puncte din 14 meciuri și joacă azi acasă cu Sporting Suceava.

Lupta la retrogradare rămâne în continuare deschisă cu Aerostar, Știința și Ceahlăul II în luptă continuă

 

VEZI CLASAMENTUL LA ZI AL SERIEI

 

Articol de Mihai ANDRIEȘ
Foto: SC Bacău

 

Mihai Andries 29 Mar. 2013, 12:46 Microscop
Pe aceeași temă