SC Bacău, încolțită pe podium!

Mihai Andries 19 Apr. 2013, 11:46 Microscop
SC Bacău, încolțită pe podium!

Așa cum anticipam de săptămâna trecută, Moineștiul și Dorohoiul au profitat de etapa liberă a Bacăului și au redus diferența față de lider, aflându-se acum la doar un punct (Moinești), respectiv trei (Dorohoi) de echipa lui Baciu.

Runda a 20-a le aduce provocări interesante celor trei echipe implicate în lupta pentru promovare. Astfel, băcăuanii vor primi vizita satelitului Oțelului, la care este greu de crezut că vor veni întăriri de la prima echipă în condițiile în care ieri s-a jucat semifinala de Cupa României contra Petrolului. Acest lucru nu poate fi decât în avantajul băcăuanilor, care pornesc favoriți în duelul ce va avea loc azi de la ora 17. Tot azi se va juca și meciul dintre Dorohoi și Știința Miroslava, ieșenii având nevoie de puncte pentru a sta liniștiți pe final de sezon.

Și că tot vorbim de zona subsolului, Ceahlăul II și Aerostarul au meciuri grele pentru azi. Nemțenii primesc vizita unui Petrotub suferind, care de mai bine de o lună nu a mai bifat decât o victorie la masa verde. Băcăuanii joacă un mare derby la Rădăuți, acolo unde o victorie a Bucovinei ar scăpa în linii mari echipa suceaveană de grijile retrogradării, dar le-ar da mari dureri de cap celor de la Aerostar.

Etapa se va încheia de abia marți, meciul dintre Sporting și Moinești fiind amânat pentru atunci din cauza turneului zonal al Cupei Hagi Danone. Echipa lui Guriță nu a pierdut niciun punct în cele două meciuri jucate acasă în retur, însă Moineștiul nu a mai pierdut niciun meci cu excepția celui din prima etapă, motiv pentru care duelul dintre cele două combatante se anunță echilibrat.

 

VEZI CLASAMENTUL SERIEI I ÎNAINTEA ETAPEI DE AZI

 

Articol de Mihai ANDRIEȘ
Foto: SC Bacău

Mihai Andries 19 Apr. 2013, 11:46 Microscop
Pe aceeași temă