Minerii au acaparat podiumul în seria a IV-a

Mihai Andries 29 Mar. 2013, 13:34 Microscop
Minerii au acaparat podiumul în seria a IV-a

După rezultatele rundei trecute, primele trei locuri din această serie au încăput pe mâinile echipelor gorjene. Minerul Motru este în continuare liderul seriei, în timp ce Jiul Rovinari și Pandurii II (foto în albastru, contra Făgetului) completează podiumul. Giarmata a căzut pe locul 4 după eșecul de pe teren propriu în fața Jiului, eșecuri suferind și următoarele două clasate Flacăra și Autocatania.

Giarmata are șansa de a reveni pe locul 2, pentru că atât Jiul, cât și Pandurii II stau în această rundă, iar timișenii au un meci relativ ușor la Craiova, contra Apei. În schimb, liderul se deplasează la Lupac, acolo unde se va duela cu Muncitorul Reșița, prilej cu care își poate mări avansul în fruntea seriei.

În subsol, victoria din etapa trecută le-a dat noi speranțe arădenilor de la CS Vladimirescu, ajungând la doar trei puncte de Apă Craiova. Azi au meci mare la Lugoj, o victorie contra „vulturilor” aducând un balon mare de oxigen pentru arădeni. Dacă se va lega și cu un eșec la craiovenilor, atunci Vladimirescu ar urca pe penultimul loc, la doar patru puncte de lugojeni

VEZI CLASAMENTUL LA ZI AL SERIEI

Articol de Mihai ANDRIEȘ
Foto Sport în Gorj

 

Mihai Andries 29 Mar. 2013, 13:34 Microscop
Pe aceeași temă