FCM Dorohoi, pericolul din umbră!

Mihai Andries 12 Apr. 2013, 12:30 Microscop
FCM Dorohoi,** pericolul din umbră!

Runda următoare a Ligii a III-a va marca mijlocul returului, iar situația din seria I devine din ce în ce mai complicată pentru liderul SC Bacău. După eșecul din runda a 17-a de la Moinești, băcăuanii au început să tremure pentru promovare în condițiile în care astăzi vor sta în campionat, iar principalele urmăritoare au șansa de a se apropia de ei la un punct (Moinești), respectiv trei (Dorohoi).

În aceste condiții, devine evident că promovarea va fi decisă de rezultatul celor două meciuri directe rămase de disputat între echipele de pe podium, adică Dorohoi – Moinești (et.22) și SC Bacău – Dorohoi (et.25). Financiar vorbind, Dorohoiul (foto, alb-roșu) stă mult mai bine decât Moinești și pare a fi principala amenințare pentru băcăuani, însă are nevoie de victorie în duelurile directe amintite mai sus. Un alt as din mâneca echipei antrenate de Colban este golgheterul Edy Sandu aflat într-o formă de zile mari în acest retur, el fiind cel mai bun marcator al Ligii a III-a la acest moment!

În subsol, continuă lupta pe viață și pe moarte între satelitul Ceahlăului, Miroslava și Aerostar, animată și de jocul rezultatelor. Din păcate, forma slabă a Petrotubului i-a adus la doar două puncte deasupra Aerostarului, iar alte puncte pierdute i-ar putea băga chiar în zona fierbinte a retrogradării.  

VEZI CLASAMENTUL SERIEI I ÎNAINTEA ETAPEI DE AZI

 

Articol de Mihai ANDRIEȘ
Foto Relu BRĂ‚ILEANU

Mihai Andries 12 Apr. 2013, 12:30 Microscop
Pe aceeași temă