CS Oșorhei, o nouă speranță pentru Olimpia

Mihai Andries 19 Apr. 2013, 15:45 Microscop
CS Oșorhei,** o nouă speranță pentru Olimpia

Capul de afiș al seriei a V-a este derbyul de la Oradea, acolo unde CS Oșorhei (foto în galben, în meciul din tur) poate da o mână de ajutor Olimpiei dacă învinge pe FC Hunedoara. Liderul are patru puncte avans, dar și un meci în minus față de sătmăreni și își mai poate permite cel mult o sincopă în etapele care au rămas.

Programul celor două echipe nu este unul lipsit de griji, așa că ambele tabere vor trebui să își calculeze pașii cu mare atenție. Olimpia își mai pune ceva speranțe și în meciul din antepenultima etapă, atunci când Hunedoara se va duela cu Unirea la Dej, dar până atunci este posibil ca promovarea să fie deja jucată.

În subsol, lucrurile se vor lămuri definitiv după această rundă în care Europa are meci direct cu Plimob. O victorie a strămutaților în Arad ar mări distanța dintre cele două formații la 12 puncte, diferență imposibil de recuperat de maramureșni. Cum și Seso ia trei puncte la masa verde în această rundă, se va mai pune în discuție doar locul 10, care în mod normal va duce la clasamentul special din care vor mai retrograda o parte din echipe..

 

VEZI CLASAMENTUL SERIEI A V-A ÎNAINTEA ETAPEI DE AZI

 

Articol de Mihai ANDRIEȘ
Foto: EBihoreanul
 

Mihai Andries 19 Apr. 2013, 15:45 Microscop
Pe aceeași temă