Băcăuanilor le place mai complicat

Mihai Andries 22 Mar. 2013, 12:12 Microscop
Băcăuanilor le place mai complicat

Egalul oarecum surprinzător al SC-ului la Miroslava, coroborat cu victoria Moineștiului în derbyul cu Roman, a redus avantajul echipei antrenate de Marius Baciu la patru puncte. Chiar dacă după această rundă băcăuanii se pot distanța la șapte puncte, avansul va fi unul iluzoriu, pentru că moineștenii vor sta în această rundă și rămân cu un meci în minus.

În aceste condiții, derbyul direct din etapa viitoare, care se va juca la Moinești va stabili coordonatele pe care se va disputa restul campionatului. O victorie a SC-ului în fața echipei lui Sorin Trofin ar limpezi lucrurile, fiind greu de crezut că liderul va mai putea fi ajuns, în timp ce succesul gazdelor ar relansa lupta la promovare.

Însă cel mai important meci al rundei are loc la Roznov, acolo unde se duelează satelitul Ceahlăului cu Aerostar, a doua echipă a orașului Bacău. Dacă vor învinge azi, oaspeții le vor da nemțenilor un brânci serios spre Liga a IV-a. Miroslava, altă candidată la retrogradare, are zi liberă, dar în runda viitoare se va duela la rândul ei cu cei de la Ceahlăul II, astfel că soarta nemțenilor poate fi pecetluită până la finalul lunii.

 

VEZI CLASAMENTUL LA ZI AL SERIEI

 

Articol de Mihai ANDRIEȘ
Foto: SC Bacău

Mihai Andries 22 Mar. 2013, 12:12 Microscop
Pe aceeași temă