Alin Toma, Ogică de Călărași!

14 May. 2012, 20:58 Special
Alin Toma, Ogică de Călărași!

Situație jenantă la Dunărea Călărași. Jucătorii nu doar că au ajuns să nu mai vorbească între ei. Acum au ajuns să se fure unul pe altul. Florin Anghel și Alin Toma au venit în iarnă la echipa antrenată de către Valeriu Petrescu. Cei doi au stat în aceeași cameră și se aveau ca frații. Erau nedespărțiți și își luau apărarea unul altuia în orice situație. Toate au fost bune și frumoase până în urmă cu două săptămâni, când cei doi s-au certat groaznic și au ajuns acum să nu-și mai vorbească. De altfel, Alin Toma a fost izolat, aflându-se în situația jenantă de a fi hulit de către tot vestiarul Dunării Călărași.

Conflictul dintre cei doi jucători a început în urmă cu două săptămâni. Vineri, 27 mai, înaintea jocului disputat de către Dunărea Călărași, în deplasare, cu Eolica Baia, Florin Anghel a mers la Casa Pariurilor, Agenția 5 Călărași, unde a pariat suma de 1.400 de lei pe 7 bilete identice, câștigul eventual fiind de 3.940 de lei. „Am pus câte 200 de lei pe 7 bilete identice. Am pariat pe victoria gazdelor la meciurile Slatina – Deva, Petrolul – Mioveni, Inter Milano – Cesena și Iași – Otopeni. Alin Toma a fost cu mine. A pus și el un bilet de 10 lei. Când ne-am întors la mașină, am pus biletele la el în torpedou. Eram cu mașina lui. După meciul de la Baia ne-am întors amândoi la București și biletele au rămas la el în mașină. Luni, când mai era de jucat doar meciul dintre Petrolul și Mioveni, l-am sunat și i-am spus că dacă o să bată Petrolul toate biletele mele vor fi câștigatoare. A zis să stau liniștit, că biletele sunt la el în mașină. Luni seara, după ce a câștigat Petrolul, l-am sunat din nou. L-am sunat de șase ori și n-a răspuns. Am bănuit că ceva nu este în regulă. M-a sunat el înapoi și mi-a zis că n-a putut să vorbească pentru că a fost la o bere. Mi-a zis să stau liniștit, că el nici nu s-a atins de bilete. A doua zi mi-a zis la telefon că la el în mașină nu este nici un bilet, că el nu știe nimic. Am crezut că face mișto de mine. M-am certat cu el rău de tot. Nu-mi venea să cred că omul pe care l-am cărat peste tot cu mine în ultimii cinci ani de zile poate să-mi facă una ca asta. Un om pe care l-am chemat la mine acasă, i-am dat să mănânce și l-am ajutat cu bani, a ajuns acum să-mi fure biletele la pariuri”, explică Anghel.

Până în momentul acestui scandal, cei doi făceau împreună naveta de la București la Călărași. După ce s-a certat cu Florin Anghel, Alin Toma a plecat singur către orașul aflat pe malul Borcei. „Eu m-am dus cu microbuzul. El a ajuns înaintea mea la Călărași. M-am dus și mi-am luat lucrurile din cameră și m-am mutat cu Nicodim, Șerban și Mihai Gheorghe. El stă singur acum. Nu-l mai bagă nimeni în seamă. Este singurul de la echipă asta cu care nu vorbește nimeni. Este un nesimțit. N-am văzut așa ceva în viața mea. Mi-a luat bilete la pariuri și spune că nu sunt la el. Este incredibil așa ceva”, afirmă Florin Anghel.

Atacantul nu vrea ca acest scandal să se termine așa. „Eu o să mă duc la Poliție. Sunt banii mei. Antrenorul mi-a zis că nu vrea scandal la echipă, așa că prima oară am încercat să rezolv problemă cât mai simplu. M-am dus la agenția unde am pariat și i-am zis fetei de acolo să mă anunțe când vine cineva să ridice banii. Noi am venit luni la Călărași, iar banii au fost ridicați miercuri seară de o persoană pe care casierița zice că nu a mai văzut-o niciodată până acum. Mi-a zis că nu i-a luat nici codul numeric personal. Mi se pare cam ciudat. Nicodim a câștigat 30 de lei și a avut nevoie de codul numeric personal, iar acum, pentru aproape 4.000 de lei, n-a mai fost nevoie. Voi merge la Poliție și voi depunde o plângere împotriva lui Alin Toma. O să ajungă că Stelian Ogică. La Casa Pariurilor sunt camere de supraveghere. Cel care a ridicat banii în locul meu va fi prins foarte ușor. Îmi pare rău că s-a ajuns în situația asta. Pe Alin Toma l-am considerat prietenul meu. M-am certat cu băieții din vestiar pentru el, iar acum m-am trezit că mi-a luat banii. În iarnă, când am venit la Călărași, am vrut să plec acasă după primul antrenament, mi-am dat seamă că n-o să meargă treaba, dar el s-a rugat de mine să mai rămânem, că n-are altă ofertă. Am rămas la Dunărea numai de mila lui, pentru că nu avea unde să se ducă, rămânea pe drumuri”, a precizat Anghel.

Alin Toma se face că plouă atunci când vine vorba despre acest scandal. „Nu are rost să discutăm! Nu știu despre ce e vorba! Nu vreau să vorbesc la telefon despre așa ceva! Vă rog să mă lăsați în pace!”, a spus, buimac, fundașul Dunării Călărași. Pentru cele 6 luni petrecute la clubul condus de către Costică Sima, Toma primește 10.000 de lei.

Sursa: Sport Călărășean

14 May. 2012, 20:58 Special
Pe aceeași temă