AFC Nicolae Dobrin a preluat patru grupe de juniori de la FC Argeș

Marius ANGHEL 05 Sep. 2013, 13:21 Special
AFC Nicolae Dobrin** a preluat patru grupe de juniori de la FC Argeș

Din această vară, patru din­tre grupele care au activat până acum la FC Argeș au fost pre­lu­ate de AFC Nicolae Dobrin. Acest lucru s-a în­tâm­plat la scurt timp după ce clubul alb-violet a intrat în insolvență.

Cele patru grupe care au fost preluate de clubul lui Nicolae Dobrin sunt: l 1997 – antrenor Augustin Eduard l 1998 – Adrian Mălușanu l 2000 – Paul Ciobanu l 2001-2002 Georgian Șerban.

„Vedem cum este viața și nu ai unde să te duci. Eu nu am tras de nimeni să vină în cadrul școlii. Au fost deciziile lor. Patru grupe au venit la noi, iar restul la Dani Co­man. Eu m-am bucurat că au avut încredere în mine și în școală”, spunea Gica Dobrin.

Întrebată da­că se va putea susține ac­ti­vi­ta­tea școlii cu un număr mai mare de grupe, doamna Dobrin a con­ti­nu­at: „O parte din activitate va fi sus­ți­nută de mine, iar o altă parte de sponsori. Aceștia n-au vrut să-i fac cu­noscuți, dar eu totuși le mulțu­mesc. Da, putem să continuăm și vrem în continuare să scoatem cât mai mulți fotbaliști. Iar mai de­par­te, ce-o vrea Dumnezeu! Suntem fericiți să creștem în continuare ju­cători cum au fost la FC Argeș, să aducem satisfacție suflării sportive și să dăm Piteștiului ce au dat ge­ne­rațiile trecute”.

FC Nicolae Dobrin are în noul se­zon șapte grupe de copii, față de trei, cât a avut anul trecut. Ast­fel, cele patru grupe venite de la FC Argeș s-au alăturat celor deja existente: l 2002 – Cristian Io­nes­cu l 2003 – 2004 Petrișor Calotă l 1996 – Petrișor Calotă și Cris­ti­an Ionescu. Mai mult, grupa de co­pii născuți 1997, antrenată de E­duard, joacă deja în noul campi­o­nat al Ligii a V-a.

Nocturnă donată lui FC Nicolae Dobrin!

Instalația de iluminat de la terenul sintetic mare a fost cedată de Cornel Penescu clubului coordonat de soția regretatului fotbalist

FC Nicolae Dobrin este de scurt timp proprietara nocturnei de la te­re­nul sintetic de la Stadionul Nicolae Dobrin. Aceasta i-a apar­ținut lui Cornel Penescu, fostul patron al lui FC Argeș dorind astfel să de­mons­treze că ima­ginea creată de suporteri și de presă vizavi de fotbal nu este chiar așa de neagră.     

Gestul lui Penescu a venit la scurt timp după ce s-a scris că a devastat vestiarele de la Sta­di­o­nul Nicolae Dobrin, iar infor­ma­ția ne-a fost confirmată de doam­na Gica Dobrin. „Dl Cor­nel a do­nat noc­turna de la te­re­nul sin­tetic al Școlii Nicolae Dobrin. Așa a considerat dînsul și a făcut, asta ca s-o fo­lo­sim toți cei care avem nevoie a­colo. Probabil că a făcut acest gest din respectul purtat școlii, mie sau lui Nea Gicu. De ea se fo­lo­sește toată lu­mea care are ne­voie, indi­fe­rent de ce echipă este vorba. Ce, dacă a murit FC Argeș, ga­ta, zicem stop fot­ba­lului? Sîn­tem pi­teșteni și o să fie o altă e­chipă acum. Eu nu vreau să sufăr pe ni­meni și vreau să fie relațiile așa cum erau înainte”, ne-a spus, ieri, Gica Dobrin.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 05 Sep. 2013, 13:21 Special
Pe aceeași temă