Adrian Văsâi: „Avem șansa noastră și credem în ea”

13 Dec. 2008, 17:08 Special
Adrian Văsâi:**

Pentru amicalul cu reprezentativa similară a  Italiei, antrenorul lotului național Under 19, Adrian Văsâi a convocat un lot de 20 de jucători, dintre care doi sunt accidentați. Dinamovistul Marius Alexe, împrumutat la FC Ploiești, și medieșeanul Cătălin Savin, împrumutat la Deva, sunt singurii incerți pentru această partidă.

“Amicalul cu Italia este un test extrem de important pentru noi în vederea pregătirii pentru Turneul de Elită din Franța, turneu ce se va disputa în perioada 18-23 mai, anul viitor. Scopul acestui meci de pregătire este acela de a vedea la lucru câți mai mulți jucători, unii care au mai fost pe la lotul național și alții care au participat la campania de calificare din anii trecuți” a declarat, Adrian Văsâi.

 

Iată programul pentru lotul național, Under 19, înainte de turneul din Franța:
-    17-19 februarie 2009 – două meciuri amicale cu reprezentativa similară a Turciei
-    7-12 aprilie 2009 – un turneu de 3 jocuri la Porto în Portugalia, adversarele încă nu se cunosc.
-    27-29 aprilie 2009 – va avea loc returul amicalelor cu reprezentativa națională Under 19 a Turciei.
Adversarele naționalei Under 19 din Turneul de Elită din Franța sunt: Norvegia, Letonia și țara gazdă, Franța

„Este o grupă a imprevizibilului.Noi avem șansa noastră și credem în ea. Este foarte important de modul în care vom debuta la acest turneu. Deși, Letonia pare o echipă cu șansa a doua, să nu uităm că ea s-a calificat în dauna Italiei. În acest turneu va conta enorm pregătirea fizică a jucătorilor, cât de inteligenți vom fi și mai ales responsabilitatea de care vom da dovadă. Sunt convins că putem face o surpriză la acest turneu deoarece am foarte mare încredere de lotul pe care îl am la dispoziție”, a declarat Adrian Văsâi.

 

articol scris de Andi Sârbu
 

13 Dec. 2008, 17:08 Special
Pe aceeași temă