A votat pentru dezafilierea Craiovei în 2011 și nu ar ezita să o facă din nou!

Mihai Andries 14 Dec. 2013, 17:11 Special
A votat pentru dezafilierea Craiovei în 2011 și nu ar ezita să o facă din nou!

Oamenii care alcătuiesc Comitetul Executiv al FRF au fost chemați din ce în ce mai des la DNA în procesul intentat de Adrian Mititelu în urma dezafilieri Universității Craiova din 2011. Instanța a decis să fie inclusi și membri Comitetului Executiv al FRF care au participat la ședință, nu numai Mircea Sandu și Dumitru Dragomir.

Unul dintre acești membri, care a votat pentru dezafilierea echipei din Bănie, a fost presedintele echipei ACS Berceni, Ștefan Stana, cel care reprezenta atunci cluburile din liga a treia. Acesta a declarat că dacă s-ar face din nou o ședință în care s-ar vota dezafilierea Universității Craiova, ar vota din nou așa cum a făcut-o în urmă cu doi ani, pentru că nu este de acord cu încălcarea regulamentelor.

„Atâta timp cât noi am votat sportiv, ceea ce trebuia să votăm, iar dacă mâine se vor face din nou aceste alegeri voi vota la fel cum am făcut-o și în 2011. Din păcate nu pot accepta să se încalce regulamentul de dragul unei echipe de tradiție sau a unui oraș așa frumos cum este Craiova. În alocuțiunea care a fost făcută de servicul juridic s-a produs un scurt circuit, pentru că noi nu am știut consecințele înainte să votăm… „, a declarat Ștefan Stana pentru Sport Total FM.


 

Mihai Andries 14 Dec. 2013, 17:11 Special
Pe aceeași temă