A jucat la o zi după ce s-a întors în țară

07 Jun. 2009, 09:09 Special
A jucat la o zi după ce s-a întors în țară

Sârbul Nikola Lekic (19 ani) reprezintă unul din pariurile lui Cornel Dinu, fiind adus în vara anului trecut la pachet împreună cu un alt conațional, Nemanja Kuzmanovic (20 de ani). Surse apropiate clubului susțin că cei doi sârbi ar fi costat clubul din Ștefan cel Mare circa 70.000 de euro.

Dacă Nemanja și-a terminat junioratul și nu ar fi exclus să se renunțe la el în această vară, de la Lekic așteptările sunt mult mai mari. Convocat la echipa de juniori republicani a clubului pentru turneul semifinal care are loc în complexul din șoseaua Ștefan cel Mare, a fost folosit titular ieri de dimineață, deși de abia s-a reîntors în țară vineri. Conform oficialilor dinamoviști, Lekic a lipsit câteva zile de la club deoarece a fost plecat în țara natală pentru a-și da bacalaureatul.

Cu o singură prezență în acest retur de campionat în culorile lui Dinamo II, unde a jucat contra celor de la FC Ploiești și a marcat și un gol, stângaciul sârb a jucat ieri în centrul liniei de mijloc și a avut o evoluție destul de bună în prima repriză. Posesorul unei tehnici bune, înalt și longilin, Lekic a impresionat prin driblingurile sale și calmul cu care a judecat fiecare fază. Din păcate, în a doua repriză s-a stins, la fel ca întreaga echipă, dar dacă se va ține de treabă, promite a fi un titular cert pentru Dinamo II, în condițiile în care se pare că satelitul lui Dinamo va suferi o schimbare majoră de lot după ultimele evoluții din campionat.

 

Articol și foto de Mihai Andrieș

07 Jun. 2009, 09:09 Special
Pe aceeași temă