Zotic: „Vreau implicarea autorităților locale!”

03 Dec. 2008, 13:57 Seria 2
Zotic:** „Vreau implicarea autorităților locale!

Președintele clubului dâmbovițean, Ghiorghi Zotic, a atacat autoritățile orașului pentru lipsa de susținere a clubului din Târgoviște și critică indiferența acestora.


Cum a fost turul pentru FC Târgoviște?

Destul de greu. N-am știut nivelul celorlalte formații și am întâlnit adversari destul de bine pregătiți. Probabil sunt și jucători care n-au vrut să joace sau nu sunt la forma lor maximă. Nu-i nimic, vine curățenia de iarnă și voi avea grijă să aduc niste fotbaliști –plombă care să suplinească golurile echipei


De ce au fost atâția antrenori schimbați într-un timp așa de scurt?

Nu am obținut rezultatele scontate. Ne-am dorit mult promovarea și tocmai de aceea am vrut să le asigur tehnicienilor un lot cât mai valoros. Am adus în probe peste o sută de jucători, dar nu-mi explic de unde atâtea minusuri în evoluția clubului. Ori nu am găsit eu antrenorul potrivit, ori jucătorii nu pot mai mult.


Domnule Zotic, are parte echipa de o subfinanțare?

Nu ne zbatem într-o situație financiară precară, eu sunt cu salariile achitate la zi către jucători, am investit miliarde, dar tot aștept să ne întindă o mână de ajutor si oficialitățile locale. Mă deranjează indiferența autorităților municipale și județene față de această echipă și de aceea trag un semnal de alarmă acum, cât nu e prea târziu. Nu e corect să bag bani numai eu. Avem un primar tânăr acum, am înțeles că îi place sportul. Aștept să văd ce are de gând.

Articol scris de: Corina Mlădinoiu

03 Dec. 2008, 13:57 Seria 2
Pe aceeași temă