Zahiu: „Știu că și UTA are probleme, dar nu le depășesc pe ale noastre”

Marius ANGHEL 25 Mar. 2014, 22:23 Seria 2
Zahiu:**

Ultimele două clasate în seria de Vest a ligii secunde se întrec în probleme înaintea partidei directe de miercuri după-amiază. UTA s-a trezit fără antrenor după ce Adrian Falub a ales ASA-ul din Târgu Mureș, dar are și o grămadă de fotbaliști indisponibili. Peste toate, Adrian Marțian nu a înțelege că neachitându-și datoriile față de fotbaliști și angajați nu poate avea liniște și condiții propice de performanță.

De partea cealaltă, Minerul Motru a acumulat doar 8 puncte în prezenta ediție de campionat și vine la Arad după un 0-6 în „fieful” celor de la CS U Craiova. Mai mult, gorjenii au îngroșat și ei rândurile indisponibililor. „Lui Cosmin, Neacșu, Stanciu, Rada și Șoo pe lista absențelor s-au adăugat alți doi titulari. Portarul Popescu și-a fracturat un deget, iar Trifu are dureri intercostale. De abia am găsit 18 jucători să deplasăm la Arad”, ne-a mărturisit Gabriel Zahiu.

Tehnicianul oltenilor a și vrut să renunțe la post după eșecul usturător din Bănie, dar: „Era un gest de lașitate, dădeam un exemplu negativ echipei. Vrem să onorăm competiția până la final și cine știe…”

Zahiu a aflat și de începutul de săptămână agitat din curtea „Bătrânei Doamne”, dar nici așa nu crede că șansele echipei sale la un rezultat pozitiv sporesc. „Știu că și UTA are probleme, dar nu le depășesc pe ale noastre. Cu sau fără Falub, echipa va dori să confirme succesul și prestația bună de la Bistrița. Până la urmă, va fi un meci între două echipe aflate în suferință, care încearcă să salveze de la retrogradare. La Arad, ne jucăm, poate, ultima șansă de a rămâne în cărți, deși chiar și cu un succes miercuri situația rămâne gravă”, a adăugat fostul fundaș al Stelei.

Gabi Zahiu nu are prea multe variante pentru un prim „unsprezece”, așa că va opta pentru: Trică – Trașcă, A. Dicu, Nueleanu, Schinteie – Speroni, Hanu, Fărcășanu, Nicoloff, Poenaru – Chirea.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 25 Mar. 2014, 22:23 Seria 2
Pe aceeași temă