Zăgrean pleacă de la Alba!

14 Jun. 2009, 16:04 Seria 2
Zăgrean pleacă de la Alba!

Pe 1 iunie, Andrei Zăgrean a fost chemat la negocieri pentru prelungirea contractului, scadent în această vară, dar cele două părți nu au ajuns la un acord. Clubul i-a propus un contract anual de 25.000 de euro, fără nicio clauză, dar atacantul a cerut 35.000 de euro, cu mai multe clauze, principala fiind să devină liber dacă echipa va retrograda.

 

De atunci șefii l-au trimis pe atacant la echipa de juniori, iar șansele pentru o coloborare și în sezonul viitor sunt infime. „Din partea mea, Unirea este în acest moment un capitol închis. Sunt trimis de atâtea zile la juniori și șefii nu au mai dat niciun semn. Am mai multe oferte de la alte cluburi, le voi analiza foarte bine, iar în curând voi vedea cu cine voi semna”, a declarat Zăgrean, care dă vina pe șefi pentru situația actuală. „Eu în iarnă m-am pus de acord cu ei privind prelungirea contractului. Am stabilit niște termeni, dar acum în vară ei au venit cu alte condiții”, a mai spus acesta.

 

Atacantul nu a fost chemat de șefi la banchetul de sâmbătă. „Nu mi se pare normal acest lucru, doar am pus și eu umărul la promovare. Nu am mers  neinvitat, deoarece nu am vrut să deranjez pe cei care au fost acolo”, a conchis Zăgrean, care are oferte de la Unirea Urziceni, Internațional Pitești și Oțelul Galați.

 

Și președintele Marian Sarmeș a dat de înțeles că șansele pentru o nouă colaborare sunt minime. „Zăgrean nu a mai dorit să semneze prelungirea contractului cu Unirea și reprezintă un capitol încheiat pentru noi”, a explicat Marian Sarmeș sâmbătă.
 

 

Viitor incert și pentru Tibi Moldovan

 

Atacantul împrumutat de la Farul nu știe dacă va activa și sezonul viitor la Unirea. „Mie mi-a expirat împrumutul de la Farul Constanța și acum numai depinde de mine dacă voi continua sau nu la Alba Iulia. Eu aș vrea să rămân la Unirea și în sezonul viitor, dar decizia finală le va aparține conducătorilor celor două cluburi”, a declarat Tibi Moldovan. De asemenea, Ciprian Pepenar și Marius Foro sunt la final de contract și nu este sigur dacă vor face parte și sezonul viitor în lot, iar pentru portarul Marius Curileac se va discuta cu cei de la CFR Cluj un nou împrumut. Vor pleca în mod sigur în această vară Constantin Bumbac, Lamine Camara și Bojan Djordjevici.
 

 

Articol scris de Daniel LUP

14 Jun. 2009, 16:04 Seria 2
Pe aceeași temă