Zăgrean a plecat, dar lasă o portiță deschisă! „Nu ne-am înțeles, nu e vorba de bani”

Publicat: 23 Aug. 2012, 17:13 Actualizat: 23 Aug. 2012, 17:14 Seria 2
Zăgrean a plecat, dar lasă o portiță deschisă!  „Nu ne-am înțeles, nu e vorba de bani”

Atacantul ardelean nu s-a înțeles cu conducerea clubului ACS Poli și a plecat azi acasă. Andrei Zăgrean aparține de societatea patronată de Marian Iancu și așteaptă alte oferte, dar nu exclude o revenire în Banat. „Orice e posibil, mai ales în fotbal”, spune cel care a fost căpitanul și cel mai bun marcator din amicalele „alb-negrilor”.

ACS Poli a primit o adevărată lovitură cu cel puțin 12 zile înaintea startului sezonului a rămas fără principalul om de gol. Andrei Zăgrean are 6 goluri în 15 apariții oficiale pentru Poli iar în primăvară a fost împrumutat la Sibiu în Liga I, unde a marcat de patru ori în 12 jocuri.

„Nu ne-am înțeles, nu am căzut de acord la negocieri, nu e vorba de bani. Nu pot să spun în presă despre ce condiții e vorba. Deocamdată merg acasă, o să trebuiască să vorbesc cu domnul Iancu. Voi analiza și voi vedea ce oferte am”, ne-a spus Zăgrean.

Atacantul în vârstă de 25 de ani părăsește Timișoara, dar nu exclude o revenire în Banat, unde și-a făcut mulți prieteni. „Niciodată să nu spui niciodată, orice e posibil. Deocamdată nu am discutat cu impresarul meu (n. r. Dragoș Daniel), el e plecat în străinătate. Normal că îmi pare rău că plec, deja cunoșteam Timișoara după un an de zile. Așa-i la fotbal”, a concluzionat ardeleanul.

Cert e că ACS Poli e nevoită să caute deja soluții pentru completarea „postului cu nr. 9”. Variante au apărut în acest sens dar nimic concret.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

Publicat: 23 Aug. 2012, 17:13 Actualizat: 23 Aug. 2012, 17:14 Seria 2
Pe aceeași temă