Zăgrean a plecat, dar lasă o portiță deschisă! „Nu ne-am înțeles, nu e vorba de bani”

23 Aug. 2012, 17:13 Seria 2
Zăgrean a plecat, dar lasă o portiță deschisă!**

Atacantul ardelean nu s-a înțeles cu conducerea clubului ACS Poli și a plecat azi acasă. Andrei Zăgrean aparține de societatea patronată de Marian Iancu și așteaptă alte oferte, dar nu exclude o revenire în Banat. „Orice e posibil, mai ales în fotbal”, spune cel care a fost căpitanul și cel mai bun marcator din amicalele „alb-negrilor”.

ACS Poli a primit o adevărată lovitură cu cel puțin 12 zile înaintea startului sezonului a rămas fără principalul om de gol. Andrei Zăgrean are 6 goluri în 15 apariții oficiale pentru Poli iar în primăvară a fost împrumutat la Sibiu în Liga I, unde a marcat de patru ori în 12 jocuri.

„Nu ne-am înțeles, nu am căzut de acord la negocieri, nu e vorba de bani. Nu pot să spun în presă despre ce condiții e vorba. Deocamdată merg acasă, o să trebuiască să vorbesc cu domnul Iancu. Voi analiza și voi vedea ce oferte am”, ne-a spus Zăgrean.

Atacantul în vârstă de 25 de ani părăsește Timișoara, dar nu exclude o revenire în Banat, unde și-a făcut mulți prieteni. „Niciodată să nu spui niciodată, orice e posibil. Deocamdată nu am discutat cu impresarul meu (n. r. Dragoș Daniel), el e plecat în străinătate. Normal că îmi pare rău că plec, deja cunoșteam Timișoara după un an de zile. Așa-i la fotbal”, a concluzionat ardeleanul.

Cert e că ACS Poli e nevoită să caute deja soluții pentru completarea „postului cu nr. 9”. Variante au apărut în acest sens dar nimic concret.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

23 Aug. 2012, 17:13 Seria 2
Pe aceeași temă