Wallace: „Toată lumea știe că se câștigă greu la Satu Mare”

Marius ANGHEL 19 Mar. 2014, 14:23 Seria 2
Wallace:**

Stoperul brazilian, sosit în iarnă la FC Olt, Wallace da Silva a debutat în tricoul grupării slătinene în meciul cu ASA Târgu Mureș. Fundașul central s-a achitat foarte bine de sarcini, reușind un joc bun la primul său meci oficial.

Fundașul central de origine braziliană, ce a evoluat ultima dată pentru Rapid București, Wallace de Silva, s-a regăsit în unsprezecele de start în meciul cu ASA Târgu Mureș. Fotbalistul de 24 de ani a debutat cu succes.

„Mă bucur că am debutat cu o victorie, împotriva unei echipe care, după părerea mea, este cea mai bună din serie. Am făcut un joc bun, iar cu dăruire, cu ambiție, am reușit să câștigăm. Este o victorie importantă, suntem acolo, aproape de play-off. Dacă nu băteam era greu, acum, cu această victorie avem mai multă încredere în noi. Eu îmi doresc să joc. Dacă antrenorul crede că merit să joc, voi da totul, important este ca oricare dintre noi intră pe teren, să dea totul, să câștigăm”, a declarat Wallace.

„E foarte important să scoatem un rezultat bun”

Slătinenii au parte, în runda actuală, de o deplasare grea. Olimpia Satu Mare este echipa pe care jucătorii grupării FC Olt o întâlnesc, în cadrul unei partide ce contează pentru accederea în play-off.

„Suntem la un punct de ei, e foarte important să scoatem un rezultat bun. Toată lumea știe că se câștigă greu la Satu Mare, dar dacă vom juca cu aceeași dăruire ca în meciul cu Târgu Mureș, putem obține un rezultat bun”, a mai spus stoperul brazilian, Wallace da Silva.

Meciul Olimpia Satu Mare – FC Olt Slatina se va disputa, vineri, cu începere de la ora 16.00. Lotul grupării slătinene va face, miercuri, deplasarea în Ardeal, având în vedere drumul lung pe care îl au de parcurs.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 19 Mar. 2014, 14:23 Seria 2
Pe aceeași temă